Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

STorm5
Kuhar pojma nema. Ako se kuha riza kao prilog onda moze bit i "suha", ako se rafi rizot skrob je bitan uz ostale sastojke, naravno, jer rizot mora biti kremast ili u suprotnom nije dobar.
Dk
Više volim paelju, upravo zbog ljepljive riže mi rižot ne paše... ko neka neuspjela ljepljiva kašica, ružnog izgleda.
STorm5
Ja volim kad je kremozan, onako bas "mantecatura risotto"- pa dodat brdo parmezana i jos 2 vrste sira...mljaccc
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .