Kupila parizera za 4 i pol kune, i onda prigovara, zamisli uvrede, dobila je kraj salame.
ostaonevjeran
03.11.2021.
Odustani
iskreno receno meni je parizer drazi od gavriloviceve. a od kobasica su nekad najbolje bile kranjske. danas? neznam jer ne idem vise tamo na godisnji. u amsterd
amu "prijatelji" prodaju domace specijalitete a strani mesari prodaju sve meso lijepo rezano. ako ces cijelo janje moze i to.
Prikaži još ↓
Fr
FranFran
04.11.2021.
Odustani
Nema boljeg od podriguše. Nema
strikan3
04.11.2021.
Odustani
Ovo ni nije parizer. Ovo je "nešto"...:-) @ostaonevjeran Ove za kuhanje kod mog mesara na placu, a one tvrde - povremeno u Šparu i
ma Ravlićevih tankih i tvrdih, pomalo ljutkastih - izvrsne.
Prikaži još ↓
za
zagrepčanka
04.11.2021.
Odustani
E svašta......jel kad kupiš cijelu, kraj salame doma bacaš???? E baš svašta.....
ro
roko2023
04.11.2021.
Odustani
Ameri ove zovu Karen
ostaonevjeran
05.11.2021.
Odustani
fran a meni je najsladja kumpirusa i to samo ona koju je moja mama pekla i koju ja sama ispecem i to svojim jufkama, nista gotovo u mojoj kuhinji ne trosim.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .