Koliko sam se najeo nedozrelih jabuka i trešanja, mrkve i kravlje repe koju sam obrisao o travu, paradajza i krastavaca sa korom, pečenjaka i td. pa mi ništa nije ali nije bilo pesticida i umjetnog gnojiva. Danas sve umjetno. Onaj paradajz iz trgovine nema ni okusa ni mirisa a o krastavcima da i ne govorim. Svatko tko ima i malo vrta zna o čemu govorim. Sad će meni netko govoriti kako da jedem ovu zatrovanu hranu.
Dk
Deaktivirani korisnik
24.5.2019.
Odustani
Češnjak najbolji kad ga oljuštiš i pojedeš kao lješnjak.Kakvo gnječenje.
Linz
24.5.2019.
Odustani
Tako je Crnidarko, češnjo je Tîto za sve bolesti , ja ga koristim i analno protiv upale hemoroida i uopće ga ne gnječim !!!
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .