Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

op
Da meni neko spremi ovakvu večeru, ja se ne bi žalila! One spominju pržene lignje? O Bože! Pa di su rođene, u Americi? Za one koji nisu probali lignje, sipa ili hobotnica na gulaš je delicija! Ne bi vjerovali kako je to jelo ukusno. Ja sam motar jela samo na salatu sa hobotnicom ali ne sumnjam da je i ovako odličan.
Dk
Ljudi s mora znaju da lignja na gulas, unistena lignja
op
Ja sam s otoka i živim na moru, ne slažem se s tim. I brudet je vrsta ribljeg gulaša pa je isto delicija. Dapače, dosadilo mi je jesti lignju s gradela.
☺💪
Da nema Ivice bilo bi dosadno
Dk
Brujet je nesto drugo
op
A kako je drugo? Vrlo je slično samo ima više vrsta ribe.
Dk
Slicno, ne isto.
op
Pa nisam nisam ni rekla da je isto, slično je ali isto delicija. Ako nisi probala riblji gulaš, probaj iznenadit ćeš se…
Dk
Ne hvala😅 Rođena otocanka, gulas od lignje, nikad.
Mladen Đumlijan
Probao sam gulaš od hobotnice i liganja sa grahom u jednom selu kod Šibenika.....fantazija okusa....nema govora o "uništavanju" lignje ili hobotnice. Gospođa ko Prikaži još ↓
Dk
Mozda u zaleđu Šibenika. Ante je porijeklom iz zaleđa, vlas. Ovo nije Šibenska spiza
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .