Recept: Hobotnica na zagorski
Sastojci:
1 velika hobotnica (oko 2 kile)
2 kile krumpira
1 mali pajcek (do 15 kil)
Priprema:
Hobotnica se kuha z krumpirima vu pu
no vode i posoleno,
a za to vreme pajcek se vrti na ražnju.
Gda je hobotnica gotova, a pajcek lepo pečen, zvade se krumpiri, a voda proleje.
Hobotnica se hitii 50 metri dalje na njivu da namami muhe,
a odojek se onda more normalno jesti da vas muhe ne zajebavaju.
Servirati uz hladan gemišt!
Prikaži još ↓
ARMAGEDON
30.10.2017.
Odustani
Kraj je tek kada se unisti posljednja hrvatska hobotnica
Dk
Deaktivirani korisnik
30.10.2017.
Odustani
Jel to kraj svijeta? A koji naslov ne moš virovat.
BarunMunchausen
30.10.2017.
Odustani
To su hobotnice iz Hrvatske. I one odlučile pobjeć iz Hrvatske, eto neke potegnule čak do Welsa. Svaka čast.
dal
30.10.2017.
Odustani
Ma kako neće meni isprid kuće izbacit....-(( Kod mene samo plastične kese i ogromni kondomi. Baš taman za nabit mi komplekse...
Li
Lina39
30.10.2017.
Odustani
Da je to kod nas bila bi invazija ljudi na njih !
hugoboss
30.10.2017.
Odustani
znate li vu koliko kosta jedna dobra hoba na pazaru ?? Ove nam se nude ...mukte .
japanokinez
30.10.2017.
Odustani
Jedino normalno riješenje je da se nitko iz HDZ-a pojavio na njihovim dubinama.
ma
marko152
30.10.2017.
Odustani
Ispod peke dusu dalo ili na brudet ufffff sad san ogladnia
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .