INSPIRIRAN MEĐIMURJEM: Palfi, koji radi u restoranu Mundoaka koji se uskoro otvara u Čakovcu, je pripremao pileći parfait i guščju jetru uz brioše od kvasca
MLJAC
Fina jela M. Palfija, finalista ‘Masterchefa’, nestala u trenu
Na 3. Hrvatskom festivalu hrane i vine u zagrebačkoj Areni posjetitelji su imali priliku i kušati jela finalista druge sezone kulinarskog showa “Masterchef”. Marko Palfi radi u restoranu Mundoaka, a povodom skorog otvorenja istoimenog restorana u Čakovcu inspirirao se tradicionalnom kuhinjom Međimurja.
Palfi je pripremao pileći parfait i guščju jetru uz brioše od prirodnog kvasca koji su nestali u trenu. Kuhar je prije dvije godine, dok je rezao povrće, umalo ostao bez prsta na lijevoj ruci. Oštrim nožem prerezao si je tetive, a liječnici su ga satima operirali kako bi mu spasili palac.
Odaberi temu koju želiš pratiti
Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku