najbolje je to "domaće", po čemu je to bolje od onoga iz italije, španjolske ili portugala, isto koriste isto sjeme, ista umjetna gnojiva, pesticide, sve, po čemu je to njihovo kvalitetnije od onoga iz italije.
SvetiAndrija
20.5.2018.
Odustani
Kvaliteta tla, zraka, i temperature, ima najvecu ulogu u kvaliteti bilo kojeg voca ili povrca. komentar ti je dno dna
superman1978
20.5.2018.
Odustani
Cek sveti,zasto bi bio komentar dno dna. Mene recimo zanima sto znaci to domace i sto znaci to uvozno. Danas ja na trzistu sve lako dostupno i svi tretiraju rad
i prevencije. Ako si ti siguran da nasi ne tretiraju s nicim onda to je kvalitetnije,al sta ako tretiraju kao spanjolci recimo? U cemu je razlika?
Prikaži još ↓
lukaku60cm
21.5.2018.
Odustani
po čemu španjolci nemaju kvalitetno tlo, zrak, temperature, ili talijani ili portugalci? po čemu je bolje iz špičkovine nego iz malage?
superman1978
21.5.2018.
Odustani
Pa da...mozda jedino sto se zelenije mora ubrat da bi stiglo do nas pa je ovo domace mozda malo zrelijeg okusa
nevjernitoma
21.5.2018.
Odustani
po nicemu samo po brbljanju i one svaki cigo svoga konja hvali.
TP
Timotej Prvi
21.5.2018.
Odustani
Jucer pojeo "domace" iz Spanjolske i bile su u rangu najboljih "domacih" iz HR - nije da branim ikog, al kostale su nesto sitno iznad 2€.. Uz sve poticaje, misl
im da su se nasi razbahatili isto, na zalost.
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
21.5.2018.
Odustani
Neke drzave u eu imaju zakone da zabrane uvoz doticnog voca i povrca ako ima domaceg jer domaci proizvodjaci nemaju sto trazit pored spanjolske ili italije tamo
klimatski jednostavno dozrijeva ranije... vrgorac ili neretva nemaju sto trazit pored andaluzije i sicilije i sto se tice kvalitete nema razlike a ovo domace su price za malu dicu
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .