Obavijesti

Sport

Komentari 14

Damo-nacija: Rudež utrpao pet trica Orlandu za slavlje Indiane

Damo-nacija: Rudež utrpao pet trica Orlandu za slavlje Indiane
2

Navijači Indiane brzo su prihvatili hrvatskog košarkaša. A s obzirom na to da Damo pogađa, a Pacersi dominiraju, nije dugo trebalo ni za kovanicu "Damo-nacija"

VIDEO

Svi se polako počinju bojati Indiana Pacersa . Klub je to u najboljoj formi u NBA ligi, od početka veljače ima najbolji omjer, a za šestu uzastopnu pobjedu pobrinuli su se Damjan Rudež i Rodney Stuckey.

Amerikanac je ušavši s klupe zabio 25 koševa već do poluvremena i završio je na 34 koša, sedam asistencija i šest skokova u uvjerljivoj pobjedi protiv Orlando Magica (118-86). A baš protiv Magica svoje dvije najbolje utakmice odigrao je i naš reprezentativac.

VIDEO

Krajem siječnja od svojih 18 koševa, 16 je zabio u zadnjoj četvrtini, za pobjedu u gostima. Noćas je drugi nastup u početnoj postavi Pacersa okrunio s pet trica iz sedam pokušaja, ukupno 17 poena i pet asistencija za 27 minuta na parketu.

- Igramo odlično, stvarno uživamo na terenu i na treninzima i na utakmicama - kratko se javio Rudež poslije šeste pobjede u nizu. Od početka veljače pogodio je 19 trica iz 36 pokušaja, što je impresivnih 53 posto, čega se ne bi posramili ni najbolji šuteri u NBA ligi.

Bogdanović također dvoznamenkast

Indiana je uz 37 asistencija protiv Orlanda skočila sve do sedmog mjesta na istoku. U borbi za doigravanje ima pobjedu više od Charlotte Hornetsa i Miami Heata, a četiri više od Brooklyn Netsa koji su u velikom padu.

Nije pomoglo ni što je Bojan Bogdanović pogodio pet od svojih sedam šuteva iz igre (trice 2/3) i zabio 12 koševa za 17 minuta. New Orleans Pelicansi pobijedili su Netse sa 111-91, pa i dalje pušu za vratom Oklahoma City Thunderu u borbi za posljednje mjesto koje vodi u doigravanje na zapadu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 14

VIDEO

Dilaver: 'Bjelica će probuditi i Petkovića!' Budimir: 'Uh, kad je potjerao iz momčadi Lecjaksa...'
BIVŠI DINAMOVCI ZA 24SATA:

Dilaver: 'Bjelica će probuditi i Petkovića!' Budimir: 'Uh, kad je potjerao iz momčadi Lecjaksa...'

Plus+ Nenad je sad najbolje rješenje. Igrat ćeš onoliko koliko zaslužiš. Kod njega se i prvi i 25. igrač u momčadi dobro osjećaju, naglašavaju igrači koje je vodio u prvom mandatu
Hrvatska - Argentina 0-2: Kraj SP-a za Hrvate. Dvije velike pogreške poslale nas kući...
OSMINA FINALA SP-A

Hrvatska - Argentina 0-2: Kraj SP-a za Hrvate. Dvije velike pogreške poslale nas kući...

Uz dvije velike greške na početku prvog poluvremena, odnosno drugog, Hrvatska je izgubila u osmini finala Svjetskog prvenstva od Argentine. Imali smo više udaraca od Argentinaca, ali slaba je to utjeha