Obavijesti

Lifestyle

Komentari 7

Chill&Grill ti donosi sočan recept za burger od janjetine

Chill&Grill ti donosi sočan recept za burger od janjetine
1

Chef Nenad Komeš u burgeru kombinira nesvakidašnje grill namirnice koje na prvu izgledaju nespojivo, no janjetina sa šparogama i umak od pive zapravo su superspoj kojim ćete oduševiti ukućane i prijatelje

Chill&Grill ove godine kroz digitalne platforme 24sata sve do 31. svibnja donosi u vaš dom pregršt sadržaja - sjajne Live svirke, nagradne igre, savjete za roštiljanje i brojne recepte. Danas za vas ekskluzivno kuha popularni hrvatski chef Nenad Komeš. 

Za grilanje kod kuće predlaže nesvakidašnji burger s mljevenom janjetinom u umaku od piva. Koji omjer mesa vam treba i kako ga pravilno pripremiti saznat ćete uz detaljne upute chefa Komeša. Burger koji ćete kombinirati s umakom od pive i šparogama pogledajte u video cooking show - powered by Karlovačko .

Pogledajte video:

Ovogodišnji Chill&Grill 2020. održava se u organizaciji 24sata i missGastro uz glavnog partnera Podravku. Partneri projekta su Grill Majstor, Vegeta, coolinarika.com, Mesna industrija Ravlić, KTC, Pevex i Karlovačko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7
Dnevni horoskop za petak 13. prosinca: Rak će shvatiti da se zaljubio, Lav je pod pritiskom
ZVIJEZDE DONOSE...

Dnevni horoskop za petak 13. prosinca: Rak će shvatiti da se zaljubio, Lav je pod pritiskom

Pročitajte dnevni horoskop za petak 13. prosinca i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Turska tjestenina postala pravi je hit: Donosimo vam recept
JEDNOSTAVNO JE

Turska tjestenina postala pravi je hit: Donosimo vam recept

Za umak od maslaca trebaju vam dvije žlice maslaca i žličica slatke paprike, a umak od jogurta napravite od dvije šalice grčkog jogurta, dva češnja češnjaka, soka od pola limuna i prstohvata soli