Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

bu
Netko se tu gadno popljuvao po bradi. Napiše, janjetina je tako bogata okusima da ne podnosi začine , a onda nabroji začina u 100 p. m.Svega više , a najmanje janjetine. Za ražanj, jedini začin je sol, a janjetina najukusnija.
ka
Kad je mazeš krpon umocenon u sol i vodu
BiceBolje
Bravo budalamala, to sam i ja pomislila! Kao ne trebaju zacini, a predlazu sto nekih travuljina da na kraju ni ne osetis pravi ukus janjetine....i slazem se da Prikaži još ↓
bu
Nas je premalo u kući , a naročito koji jedemo janjetinu, pa mi je previše cijelo janje za ražanj. Zato moram jesti iz pećnice ili peke, manji komad.
ta
Janje traži više soli, ovi pojma nemaju. Sve drugo je grijeh stavljat na ovo meso, jedino jbg ako se malo usmrdilo
bu
Zato treba uvijek kupovati svježe smrznuto koje se nije stiglo usmrditi.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .