To je to što me zanima!

Voditeljica 'Zvezda Granda' i Šebalj driftali su traktorom: 'Jesam ovo stvarno zaslužila!?'

Ovoga puta, Šebalj je BMW zamijenio traktorom. Kako je izgledala snježna vožnja njega i voditeljice 'Zvezde Granda', saznajte u video na YouTube kanalu 24sata
Vidi originalni članak

Čast mi je i zadovoljstvo biti u tvojoj emisiji. Svim tvojim izazovima ću odgovoriti i biti na visini zadatka, rekla je voditeljica emisije 'Zvezde Granda', Sanja Kužet. Ona je nova gošća popularnog serijala 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE - 'Zvijezde vrište' s Jurajem Šebaljem, no, ovoga puta, čekalo ju je pravo iznenađenje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako se ponadala i očekivala vožnju BMW-om kao što su svi ostali sudionici imali prilike dobiti, ona je dobila nešto posebno, a to je, zbog vremenskih uvjeta koji su ih dočekali na cesti, bio traktor.

- Jesam ovo zaslužila? - ponavljala se i šalila Sanja nakon što se smjestila u traktor, a vožnju je preuzeo Šebalj.

Vozili su se stazom prekrivenom snijegom i razgovarali o Sanjinoj voditeljskoj karijeri i planovima.

- Ako nema natjecateljskog duha, onda nema napretka. Mislim to na pozitivan način. Najvažnije je raditi ono što voliš, pogotovo ako od toga možeš zarađivati i pristojno živjeti. Onda je to prava stvar, a mislim da ti i mnogi sada zavide, moja koljena su na tvom vratu - ispričala je Sanja koja kaže da je voditeljska karijera pronašla nju,

Već duži niz godina radi kao voditeljica najpoznatijeg pjevačkog showa u regiji - Zvezde Granda. Kako nam je ispričala u 24 pitanja, već je toliko uigrana sa svojim voditeljskim kolegom da im probe više ni ne trebaju.

- Udobno mi je i lijepo, ovakav tretman zaslužuju samo velike zvijezde. Juraj, hvala ti - našalila se Sanja prije nego što je preuzela volan.

Sanja je nakon Šebaljevih instrukcija spremno preuzela volan i krenula s oduševljenjem voziti po stazi.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kakvo iskustvo. Zvijezde vrište na sasvim novom nivou - komentirali su Juraj i Sanja.

Kako je izgledala njihova snježna avantura, pogledajte na YouTube kanalu 24sata. Zvijezde vrište i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na YouTube kanalu 24sata, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • paulahubs 16.04.2022.

    🍓 Lijеp pоzdrav)) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel pоčetnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku 👉 https://me.sv/id390579

  • JozaPrezaduzeni 14.04.2022.

    Majka je Hrvatica.To je nebitno.Zena je avion

  • JozaPrezaduzeni 14.04.2022.

    Jedna od najljepsih zena u regiji

Komentiraj...
Vidi sve komentare