To je to što me zanima!

Uhvatio se kuhače: Dražen Zečić osmislio ljetne sendviče za plažu

Sendviči zanimljivih naziva i sastojaka idealni su za ljetne temperature, a video recepti izlazit će svake srijede na kanalima 24sata
Vidi originalni članak

Zekina kužina naziv je novog video serijala 24sata u kojem je glavnu ulogu preuzeo Dražen Zečić. On je uz pomoć chefa Fabricija Vežnavera osmislio posebne i lagane ljetne sendviče idealne za svaku priliku, od obiteljskog okupljanja do plaže ili lagane večere.

Svaki tjedan Zeko nam donosi novi recept koji svatko može vrlo jednostavno doma napraviti sam. Ipak, ovo nisu obični sendviči  - svaki sadrži neki 'twist' koji mu daje posebnost okusa. Tako u sendvič zanimljivog naziva 'Od Baća do Copacabane' idu čajna salama, namaz od grilane paprike, tostirani bademi i suhe rajčice. Dosta zanimljivi i kreativni sastojci, a sendvič je to koji je Zečić namijenio odlasku na plažu u vrućim ljetnim danima. 

POGLEDAJTE NAJAVNI TRAILER ZA SERIJAL:

Još jedan zanimljiv sendvič je onaj obiteljski, dovoljno velik da se od njega najede bar četvero ljudi, te sendvič panettone koji se radi na nekoliko katova i nalikuje na tortu. Dražen nam je rekao da su ga nagovarali da jedan sendvič nazove po svojem hitu 'Boem u duši', a on im je odgovorio u svom specifičnom stilu: 'Rekao sam teško, zato što smo mi kao djeca jeli taj sendvič. U njemu su bile dvije fete kruha i ništa više.' 

Ipak, ideja za sendviče nije nedostajalo jer se u osmišljavanju recepata Draženu pridružio chef Fabricio Vežnaver koji je pazio da sastojci budu raznoliki i prilagođeni različitim ukusima. 

'Zekinu kužinu' pratite svake srijede na kanalima 24sata.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare