To je to što me zanima!

Svekrva i snaha nakon svađe u emisiji 'zakopale ratnu sjekiru': Sad i ona dolazi k meni na ručak

U drugoj epizodi serijala 'Tko mi bolje kuha?' svekrva Marina i snaha Sanja žestoko su zaratile. Nazvali smo Marinu da nam kaže kako njoj izgleda epizoda i kako je reagirala kad je vidjela sebe i Sanju u okršaju
Vidi originalni članak

Mislim da se snaha i ja nismo previše svađale, zapravo nam je često tako i u životu, bile smo samo opuštene i iskrene čak i pred kamerama, priznala nam je iskreno Marina. Nisu htjele ništa skrivati i ponašale su se onako kako se ponašaju i doma, kaže.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako bi neki pomislili da će se njihov odnos nakon emisije još i pogoršati, dogodilo se suprotno.

- Nakon emisije smo se svi nekako još vise zbližili. Zapravo, u početku je bilo malo ljutnje sa Sanjine strane zato što je Dorjan izabrao moje jelo, ali puno stvari je izašlo na vidjelo dok smo kuhale u emisiji tako da smo poradili na svemu tome što smo vidjeli da nas muči. Odnos nam je sada, zahvaljujući vašoj emisiji, zapravo mnogo kvalitetniji - objašnjava nam Marina.

Dorjan sad više kod nje ne dolazi na ručkove i večere po skrivećki, već zajedno sa Sanjom.

- Dorjan više ne dolazi sam kod mene, nego sa Sanjom i to puno češće za razliku od prije. A mislim da je i Sanja napokon zavoljela (ili samo priznala da joj se sviđa) moja kuhinja - kaže Marina. No, je li i sama Sanja napokon naučila skuhati nešto, s obzirom na to da Marina tvrdi kako njezina snaha nije baš najbolja kuharica na svijetu.

- Snaha Sanja se trudi i prihvaća čak i moje kulinarske savjete, što prije nije, a i probala sam neka njena jela koja je u zadnje vrijeme skuhala i mogu reći da ide u dobrom smjeru. Sva su jestiva, jeeej - dodaje Marina za kraj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako su njih dvije 'zaratile' u epizodi i zašto je Dorjan na kraju odabrao mamino, a ne curino jelo, pogledajte u drugoj epizodi 'Tko mi bolje kuha' na 24sata Oriđiđi kanalu. Nove epizode pratite svakog četvrtka u podne!

Idi na 24sata

Komentari 1

  • brane456 20.06.2022.

    le primitivs i ništa drugo😂❌

Komentiraj...
Vidi sve komentare