To je to što me zanima!

Što ako se usred nevremena nađemo vani: ‘Pokrijte rukama uši, čučnite i sagnite glavu...’

U novom serijalu na YouTube kanalu 24sata, stručnjaci iz raznih područja, za naše će gledatelje objasniti gotovo nemoguće stvari
Vidi originalni članak

Munja voli udarati u najistaknutiji objekt. Ako se usred nevremena nađemo na polju, to je kao da smo se našli na golf terenu ili nogometnom igralištu, rekla je meteorologinja Petra Mikuš Jurković u novom serijalu 'De facto'.

POGLEDAJTE VIDEO:

'De facto' je novi serijal na YouTube kanalu 24sata. U serijalu, brojni će stručnjaci objasniti gotovo nemoguće i educirati našu publiku u brojnim segmentima. U prvom videu, meteorologinja nam je dala brojne savjete vezane uz nevrijeme.

- Ako se nađete u polju tijekom nevremena, nemojte se sakriti ispod drva. Čučnite gdje jeste, sagnite glavu i pokrijte rukama uši - rekla je Mikuš Jurković.

Također, dodala je da nije dobro leći cijelom površinom tijela na zemlju jer kada munja udari u tlo, ona se širi.

- Treba biti što je niži mogući, a to je u čučećem položaju, ali sa što manje površine na zemlji - dodala je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Serijal 'De facto' i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našem YouTube kanalu, na TikToku, Instagramu i Facebooku te na Videoteci 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • jajalo 06.08.2024.

    provoditelji klimatske agende i bolesnici koji proizvode nevremena patentiranim tehnologijama sada vam govore i kako ćete se ponašati u uvjetima nevremena koja su proizveli, uskoro će vam iz poruge prodavati i zaštitne kacige tako da ćete i sami financirati ovo zlo...

  • kajgotzg 06.08.2024.

    ne mogu čučnut..kaj ve?

  • gula2024 06.08.2024.

    Sa ili bez kišobrana?

Komentiraj...
Vidi sve komentare