To je to što me zanima!

Šebalj plakao od smijeha, a influenceru Andriji Jo bilo zlo: 'Povraćat ću ti u kameru!'

Pjevač, glumac, influencer i model Andrija Jo okušao se u driftanju sa Šebaljem. Smijali su se Andrijinom autu, outfitu koji je obukao, a na kraju mu se i auto za drift nekoliko puta ugasio
Vidi originalni članak

Pa ja ću tebe ubiti! Još jednom ako ti se ugasi auto, komentirao je Šebalj svako malo Andriji Jo u nevjerici. Andrija ipak priznaje kako dugi niz godina nakon položenog vozačkog nije vozio te da si je iz tog razloga kupio jeftini auto.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ja ne mogu vjerovati, on vozi Peugeot 206 CC! Jedan influencer pa da vozi takav auto - nasmijao se Šebalj i podijelio svima na stazi ovu vijest.

Andrija Jo objašnjava kako je to radi toga što nije iskusan u vožnji, ali i zato što je prva na redu kupnja stana, a tek nakon toga dolazi sve ostalo.

- Bez zezancije sada, ovo je primjer kako se odrasta. Mladi gospodin vozi ovakvu 'drlju' od auta, ali to je zato što štedi za stan. E tako se to radi! - komentirao je Šebalj.

Nešto kasnije Andrija i Šebalj su zamijenili mjesta je Andrija po prvi puta iskusio drift, ali i sam driftao.

- Samo da ti kažem da ja nikada nisam mogao ići na ringišpile jer bi mi stalno bilo zlo, doslovno ću ti sada povraćati u ovu kameru - nasmijao se Andrija.

Sam nije toliko bio dobar u driftu jer mu se auto nažalost svako malo - ugasio. Ipak, uspješno je odradio sve Šebaljeve zadatke, a na kraju mu je Šebalj pokazao kako se pravilno ulazi u Peugeot 206 CC sa spuštenim krovom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Cicinakitu5 04.05.2022.

    Jedini razlog zasto se vozas sa influenSerima je taj da si povecas gledanost, kao onaj sandi u plesu sa zvijezdama, jadno... pateticno

  • Jiva 04.05.2022.

    Mali se fura na Trumpa 😂

  • Jiva 04.05.2022.

    Tko je Andrija Jo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare