To je to što me zanima!

S 14 godina je otišla od kuće kako bi postala rukometašica

Anamarija Boras tek je završila osnovnu školu kada je dobila prvu ponudu za igranje u rukometnom klubu. Iz Makarske se preselila u ploče, gdje je još kao dijete morala živjeti potpuno samostalno.
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

Anamarija je sa 14 godina otišla od kuće ostvariti snove o sportskoj karijeri

Anamarija Boras imala je samo 14 godina kada je otišla iz roditeljskog doma ostvariti snove o sportskoj karijeri. Zbog toga što se tako rano osamostalila, kaže, više se ničega ne boji.

Kada je završila osnovnu školu, Anamarija je dobila poziv od RK Dalmatinka iz ploča i odselila se iz roditeljskog doma. Tako rano osamostaljenje joj je, kako kaže, puno pomoglo u životu.

"Još kao dijete morala sam obavljati kućanske poslove, peglati, kuhati, spremati, to mi je puno pomoglo u daljnjem životu.", rekla nam je.

Za sport kaže da joj puno znači, te da joj je puno pomogao u životu. Smatra da svatko mora naći neki sport kojim će se baviti, makar kao rekreacijom.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • majica i anica 01.08.2017.

    Ona je jedina koja se iz rodnog grada trebala preselit u drugi zbog škole/sporta?!? Baš je hrabra!! To nikad nitko nije učinio ni prije, a ne znam hoće li se usudit, ni poslije nje. To je zaista jedno čudo! 😂😂😂

  • silaaa 31.07.2017.

    Udaljenost od ploca do makarske je jedno 40ak kilometara ako i toliko i ona je morala odseliti wtf?

  • Tiha Kućanica 31.07.2017.

    Autori: 24sata video , Dora Nizić Bravo Dora, sjajan članak o.... curi koja igra rukomet i pomagala je doma?? Ili ?? WTF ??!! @Anamarija podrška od mene kao i svakoj mladoj osobi koja bira sport (dio koment gore nema veze nikakve s tobom, podrška igraj !)

Komentiraj...
Vidi sve komentare