To je to što me zanima!

Martin i Manuela Sinković glavni su heroji spota nove pjesme klape Rišpet

Klapa Rišpet ima novu ljubavnu rapsodiju melodije, a glavni akteri su Martin Sinković i njegova supruga. Pogledajte video
Vidi originalni članak

Kad sam te opet vidia, ka' da me strila udrila - početak je ljubavne priče koju u novoj pjesmi donosi klapa Rišpet.

Pjesma 'Zaboravi' donosi nostalgičnu ljubavnu emociju Rišpeta koja će zasigurno osvojiti srca publike. Ovu baladu, prožetu ljubavlju i nostalgijom, potpisuje poznati skladatelj Pero Kozomara, dok tekst pjesme potpisuje neponovljiva kantautorica Alka Vuica koja je majstorski dočarala osjećaj izgubljene ljubavi, dok je Leo Škaro svojim aranžmanom ovoj pjesmi dao dodatnu emotivnu snagu koja nas odvodi na putovanje kroz sjećanja i neizgovorene riječi.

POGLEDAJTE VIDEO: 

'Zaboravi' nosi onu prepoznatljivu emociju koju samo Rišpet može prenijeti, a posebnu atmosferu pjesmi daje i spot u kojem glavne uloge tumače Martin Sinković i njegova supruga Manuela koji su svojom glumom unijeli dodatnu dozu strasti i dubokih emocija, oživljavajući priču o ljubavi koja ne blijedi, unatoč prolaznosti vremena.

Spot je snimljen na novoj promatračnici park šume Marjan u Splitu te u Hotel Park u Splitu, a svaki kadar spota zrači nježnošću i sjetom, povezujući nas s vlastitim iskustvima ljubavi i gubitka. Kada poslušate 'Zaboravi', dopustite sebi da se prepustite tom nježnom, nostalgičnom valu i prisjetite se svojih najljepših ljubavnih priča.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare