To je to što me zanima!

Kad prijatelja vegetarijanca pitaš što jede: 'Avokado! U njemu najviše uživam...'

Nakon što je prva 'epizoda' skečeva rasturila i dosegle preko 300.000 pregleda na društvenim mrežama, idemo dalje! Tarik i Buki ovoga puta će biti vegetarijanac i mesožder...
Vidi originalni članak

Prijatelju, evo spremio sam ti nešto nabrzaka za večeru! Meso jedi, a salatu stavi sa strane, to sam ja više ovako zbog dekoracije, rekao je Buki svom prijatelju vegatrijancu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- E oprosti, ali ja ne jedem meso niti bilo što životinjskog porijekla. A koliko vi imate imena? Ubojice, mesožderi, killeri, mučitelji životinja - zaprijetio je Tarik, ali nije uspio na kraju uvjeriti Bukiju u ispravnost svojih argumenata. 

Cijelu epizodu pratite na YouTube kanalu 24sata i na TikToku te na svim ostalim platformama 24sata. Vidimo se u petak u 12:00!

Idi na 24sata

Komentari 8

  • NijeRuža 15.09.2023.

    U mojoj familiji su svi mesožderi. Ja, osobno, ne jedem svinjetinu. Od rođenja zamjenjena s kravljim mesom. Meso je neophodno jesti jer sadrži tvari koje su neophodne za regeneraciju tkiva i pročišćavanje tijela. Npr. određene bolesti kao fibromyalgia su specifične po tom da se tijelo ne može samo iščistiti od štetnih tvari iz okruženja koje se nakupljaju. Kada takva osoba ne bi redovno čistila svoje tijelo, umrla bi od sakupljenih otrova. Također, postoje plemena ili čak cijele civilizacije koje su vegetarijanci i ne jedu meso nikako. Onda opet, postoje narodi koji ne jedu apsolutno ništa, iako to zvuči nevjerojatno, ali oni bukvalno žive od gledanja u sunce. Sve ovisi od tog šta tvoje tijelo podnosi i šta mu je neophodno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare