To je to što me zanima!

Glumica Mirna Medaković Stepinac: 'Gušt je biti s Filipom Juričićem u kadru'

Kako je izgledala audicija za novu seriju, zašto je tražila pomoć svojih prijatelja iz Sarajeva te zašto je radila u tvornici sladoleda zagrebačka glumica otkrila je u Velikom intervjuu. Pogledajte u videu na 24sata
Vidi originalni članak

Mirna Medaković Stepinac trenutačno igra glavnu ulogu u seriji 'U dobru i zlu' koja je nedavno krenula s emitiranjem na Novoj TV. Povodom toga, prisjetila se svoje prve uloge u seriji 'Zabranjena ljubav'.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Imala sam 19 godina, bila sam u srednjoj školi i primala sam honorar, koji je bio veći od plaće mojih roditelja zajedno. Malo te to ponese. Bili smo jako popularni, morala sam nositi kapuljaču, naočale kad sam izlazila van i čak tada su me prepoznavali po fizionomiji i po hodu. Imali smo autogram kartice, koje smo stalno potpisivali. Moja prijateljica je bila luda zbog toga - priznaje Mirna.

Otkrila je da su roditelji bili sretni kada je dobila ulogu, ali su ipak bili sretniji kad im je nakon godinu dana rekla da će prekinuti snimanje i vratiti se na fakultet.

Smatra da prije 10 godina nitko nije mogao sam sebe isproducirati da bude poznat jer nije bilo Instagrama i TikToka.

- Tada si trebao nešto napraviti za ozbiljno da bi postao poznat. Sjećam se svoje prve naslovnice u sklopu tjednika. To je bila jako velika stvar. Danas mi je to smiješno - govori Mirna Medaković Stepinac.

No, priznaje da je najveću tremu imala u emisiji 'Ples sa zvijezdama'.

- Imala sam užasnu tremu, nisam mislila da mi se to može dogoditi, mislila sam da će mi se noge odsjeći - priznaje Mirna.

Trenutno Mirna utjelovljuje Marinu Sriću u seriji 'U dobru i zlu'. Marina je došla iz Zagreba u Sarajevo, pa se opet vratila u Zagreb.

- Bilo bi izazovno da sam baš morala glumiti Bosanku, ovako je ostalo nešto između, pitala sam prijatelje iz Sarajeva da mi pročitaju ulogu prije audicije da bi ponovila taj naglasak - ispričala je glumica. 

Otkrila je da je audicija trajala jako dugo i da je na početku trebala dobiti drugu ulogu. Sada ponovno glumi s Filipom Juričićem s kojim je glumila i u seriji 'Bogu iza nogu', gdje su se upoznali glumački.

Pogledajte video: 

- Ja sam uživala u snimanju te serije, nažalost nije dobro prošla. Očekivala sam barem 5-6 sezona, jer smo snimali vani, imali smo puno zanimljivih situacija, gurala sam stalno auto u štiklama - prisjetila se Mirna.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Cherylin 26.09.2024.

    Simpa fest ali glumica..nekako ne znam, ne mogu ju zamisliti u nekoj karakternoj ozbiljnoj ulozi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare