To je to što me zanima!

Misterij u pustinji: Na Google Mapsu otkrili nepoznat objekt

Teoretičari zavjere uočili su 'skrivenu vojnu bazu' nasred pustinje Gobi. Neobična, okrugla pista za slijetanje je uočena na Google Mapsu na sjeveru Kine, između Katmandua u Nepalu i Mongolije
Vidi originalni članak

Braća Blake i Brett Cousins sumnjaju u to da su otkrili 'kinesku zonu 51'. Fotografije su objavili na svojem YouTube kanalu, koji je prepun UFO svjedočanstava i detalja mračnih vladinih tajni.

Na fotografiji se vide najmanje tri zrakoplova te nekoliko zgrada, vjerojatno kontrolni tornjevi. Vidi se i niz koncentričnih krugova.

Krug je podijeljen linijama koje su najvjerojatnije avionske piste.

Braća opisuju ovu strukturu kao 'Stonehenge'. Dodaju kako uopće ne znaju u što zapravo gledaju.

- Nešto se čudno događa ovdje u Aziji. Iz zraka izgleda kao Stonehenge. Ne znam o čemu se ovdje radi, nema previše smisla - rekao je jedan brat.

Drugi je dodao: 'Znaju li Kinezi uopće što se ovdje događa?'

Idi na 24sata

Komentari 19

  • ssivak1 13.08.2018.

    u prvom trenutku slika mi je izgledala kao kanalizacijski poklopac za šaht što smo ih nedavno dobili. i nogostup no

  • Dalibor0704 13.08.2018.

    MIG-ovi su iz 50-tih, ovo bi moglo biti za testiranje konvencionalnih eksploziva. Građevine od raznih materijala, ništa posebno.

  • ri_ko_k_sni_123 13.08.2018.

    U jednom pretrazivanja Google-a ste mogli naci da se radi o podrucju Liushuquana, cisto ako netko pozeli pogledati na google mapsu da ne mora bas pretrazivati cijelo podrucje izmedju Mongolije i Nepala. Inace, za one koje zanima, takve cudne gradjevine su pronadjene i sjeverno od rijeke Shule i juzno od Kumula

Komentiraj...
Vidi sve komentare