To je to što me zanima!

Bivša manekenka Antea Kodžoman: 'Ekstremni sportovi nisu za mene, bilo mi je muka'

Antea Kodžoman prisjetila se u Velikom intervjuu prisjetila, kako je počela njezina karijera modela, što je radila u nogometnom klubu Lokomotiva, te zašto se na kraju odlučila za posao agenta za nekretnine.
Vidi originalni članak

Antea Kodžoman je bivša manekenka i trenutna licencirana agentica za nekretnine. Prisjetila se kako je krenula njezina karijera u svijetu modelinga.

- Moja karijera je započela jako naglo i neočekivano, kad sam imala 17 godina i šetala s tatom po gradu. Tada me Snježana Mehun ugledala na cesti i povukla za rukav te ponudila posao u modnoj agenciji. Tati se to nije svidjelo, ali sam ja osjećala da je to bila dobra prilika, puno sam putovala, puno toga sam naučila. Jedino nisam shvaćala da medijski prikaz mene može se okrenuti na žutu i krivu stranu, da me mogu spajati s dečkima, koje nisam ni poznavala - ispričala nam je iskreno Antea.

POGLEDAJTE VIDEO: 

To joj je ostavilo loš dojam, jer nikad nije htjela iznositi svoj privatni život, a ljudima je bilo zanimljivo.

Kaže da se njezin život u zadnjih 10 godina drastično promijenio, ali smatra da je svaka promjena dobra. Antea je radila u Lokomotivi kao direktorica marketinga, otkrila je da je vodila nogometaše na izložbe, u kazališta da ih promovira. Odgovarala je na pitanja novinara te im birala boju za dresove.

Otkrila je da su u nogometnom klubu svi odnosi bili isključivo na profesionalnoj razini, isto tako smatra da sve ovisi o stavu žene. 

- Ako se postaviš, nitko ti neće ništa - savjetuje Antea.

Nakon 10 godina u Lokomotivi odlučila se za promjenu te se zaposlila u agenciji za nekretnine.

- Brzo su me prihvatili kao dio svog tima. Na početku mi je bilo jako teško. Težak je ritam, jako je intenzivan posao, velika je količina informacija i ljudi, vikendi nisu slobodni ako imaš ciljeve - objasnila je.

U intervjuu se prisjetila utrke s Marinom Galićem, koji je tada bio favorit na utrkama. Rally je trajao tri dana u Dugom Selu.

- Moram priznati da ekstremni sportovi nisu za mene, bilo mi je muka. Treći dan smo pali u jarak pa sam odustala - smije se Antea.

Smatra da je bolje ne idealizirati muškarce, jer kaže da ideal ne postoji. ‘Nekad nespojivo bude to što treba. Ja sam tradicionalan tip, koji voli pažnju poštovanje, cvijeće’, govori Antea.

Pogledajte video: 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Ifka1 06.07.2024.

    na kaj ti ličiš majko i*usova!!

  • arwenn 05.07.2024.

    ja mislio ovo Michael Jackson

  • stratus 05.07.2024.

    Bože što si je napravila s facom. Kada malo ostari izgledati će grozno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare