To je to što me zanima!

VIDEO Mate Rimac: Ovako smo razvijali robotaksi Verne, s tim projektom idemo u cijeli svijet

Mate Rimac je objavio novi video u kojem detaljnije predstavlja robotaksi nazvan Verne, čije ime smo saznali prošli tjedan
Vidi originalni članak

Mate Rimac u srijedu je organizirao predstavljanje svojeg robotaksija Verne. Stigli su Andrej PlenkovićTomislav Tomašević, cijela svita... Ali robotaksi stigao nije. Bezuspješno ga je pokušavao pozvati Rimac, ali nije mu uspjelo... Kasnije je kazao kako su imali "problemčić".

To je odmah izazvalo brojne kritike u javnosti. Podsjetimo, Rimac je dobio 180 milijuna eura iz EU fondova.

Danas je Mate Rimac objavio novi video u kojem detaljnije predstavlja robotaksi nazvan Verne, čije ime smo saznali prošli tjedan.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Dudly MlGA 01.07.2024.

    Slava i hvala doktoru Rimcu pokretaču hrvatske ekonomije.

  • Dudly MIGA 01.07.2024.

    lik je ZAISTA besraman!!! nakon onog TOTALNOG FIJASKA prije par dana, još uvijek ima obraza ovako bezočno srati u kameru!!! oni RAZVIJAJU autonomni auto? a JEDINI dio kod toga auta koji je bitan - onaj softverski - to su KUPILI od druge firme (i to loše firme, koja apsolutno nema ateste za to rješenje)!!! pa što onda razvijaju? pa plastičnu kabinu... sa mogućnošću odabira - mirisa!!! i dizajniraju oblik prednjih farova. i kvake na vratima. i za to su uzeli 180 MILIJUNA €!!! a nihov je auto zaista potpuno AUTONOMAN - sam samcat odlučuje hoće li doći kad ga se pozove ili neće. toliko je autonoman da se potpuno oteo kontroli svojih stvoritelja.................. i ovaj *reten se još hvali kako testni auto ima - bežični volan!!!..... vauuuuuu..

  • Dudly MIGA 01.07.2024.

    . u 2024. godini ovaj bosanski konjokradica se hvali bežičnom karakteristikom!!! pa se hvali da testiraju aerodinamiku! i to kod auto koji će voziti maksimalno 50 na sat!!! otpor zraka je bitan tekpri brzinama iznad 100 km/h..................... jer raste sa kvadratom brzine. pa se "testiraju" senzore na - pazi ovo - KIŠU!!! pa svaki kineski jeftilen od vanjske kamere je otporan na kišu!!! a ovaj debil to TESTIRA??? pa onda opisuje unutarnje UREĐENJE - kao da će putnici u autu boraviti satima!!! 90% svih taksi vožnji traje manje od 20 minuta... a ovaj bosančeros palamudi o "individualiziranoj" muzici... temperaturi... mirisu... konzolama za igranje... pa se ova konjokradica hvali kako auto neće krenuti dok se putnik ne zaveže!!! ............vauuuuu. pa to danas imaju i najjeftiniji auti!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare