To je to što me zanima!

Veliki dogovor za A1 i Netflix: Streaming servis uskoro stiže i u njihove pakete u Hrvatskoj

Korisnici mobilnih i fiksnih usluga će jedini u Hrvatskoj u sklopu A1 paketa imati Netflix na svim svojim uređajima. Za njih pripremamo i posebne promotivne ponude, kaže direktor A1 Jiří Dvorjančanský
Vidi originalni članak

A1 je objavio kako su sklopili strateški ugovor s Netflixom, koji znači da će streaming gigant uskoro biti i dio ponude za A1 korisnike. 

Kako se navodi, A1 će Netflix u svojim paketima prvo nuditi u Austriji, a potom slijede Bugarska, Hrvatska, Sjeverna Makedonija, Srbija i Slovenija.

- Uvijek se trudimo uključiti najtraženije digitalne servise u A1 ponudu. Partnerstvo s Netflixom potvrđuje naša kontinuirana ulaganja u najbolje korisničko iskustvo na tržištima na kojima poslujemo - navodi predsjednik Uprave A1 Telekom Austria Grupe Alejandro Plater:

- Sretni smo što započinjemo ovo novo partnerstvo između Netflixa i A1 Grupe prvo u Austriji, a uskoro i u drugim zemljama u regiji. Donosimo najbolje od zabave gledateljima diljem svijeta i, zahvaljujući ovoj suradnji, A1 korisnici imat će još lakši pristup filmovima, serijama i igrama iz udobnosti domova i na svim svojim uređajima - navodi Maja Porczyńska, voditeljica partnerstava i poslovnog razvoja za srednju i istočnu Europu u Netflixu-

Početkom iduće godine Netflix stiže i A1 korisnicima u Hrvatskoj, najavio je predsjednik Uprave A1 Hrvatska Jiří Dvorjančanský.

- Korisnici mobilnih i fiksnih usluga će jedini u Hrvatskoj u sklopu A1 paketa imati Netflix na svim svojim uređajima. Za njih pripremamo i posebne promotivne ponude - kaže Dvorjančanský. 

Još nije točno poznato kad će ova suradnja biti dostupna te kako će točno izgledati to za korisnike.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare