To je to što me zanima!

Ups... i BlackBerry 'hakiran': Službeni tvit objavili s iPhonea

Dok su neki za sporne statuse na društvenim mrežama iznosili isprike da im je netko hakirao profil, iz BlackBerryja su za sada brzo obrisali trag tvitanja s iPhonea
Vidi originalni članak

Tvit koji je u utorak objavljen na službenom Twitter profilu BlackBerryja bila je sasvim normalna poruka kojom se promovira BlackBerry Classic uređaj. No, problem je u tome što ju je netko objavio kroz aplikaciju Twitter na iPhoneu. 

Iako se u glavnoj Twitter aplikaciji taj status o slanju kroz iPhone ne vidi, on je jasno vidljiv u raznim Twitter servisima poput Tweetdecka, a Verge uz objavu tog statusa dodaje da je jako brzo poruka i obrisana. 

Sad, pitanje je zbog čega je bilo tako hitno nekome poslati ovakvu uopćenu poruku s iPhonea. I da, Twitter ima i aplikaciju za BlackBerry. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • vox ratione 14.01.2015.

    "I da, Twitter ima i aplikaciju za BlackBerry" - ali iPhone ima bolju kameru.. naravno da zaposlenici blackbery-ja uz njega imaju i druge smartphonove

  • CptNemo 14.01.2015.

    podmetanja iz Applea. BlackBerry je (skoro) nemoguće hakirati, zato ih nose svi šefovi država.. I da, baš bi zaposlenik Blackberry-ja nosio iKrš, moš mislit...nikad pa niti onda.

  • blade12 14.01.2015.

    nekada mocan stroj sada ga je vrijeme pojelo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare