To je to što me zanima!

Teslin Cybertruck u Zagrebu: Možete ga doći samo pogledati

Radi se o ogromanom pick-up automobilu koji je dugačak 5683 mm, širok 2201 mm sa sklopljenim retrovizorima i visok 1.791 mm
Vidi originalni članak

Teslin Cybertruck u utorak je viđen na zagrebačkim cestama, a razlog tome je činjenica da je od danas izložen u Tesla centru u Zagrebu. Naime od 24. do 28. rujna od 8 do 17 sati zainteresirani mogu uživo pogledati neobičan pick-up automobil koji se već neko vrijeme prodaje u SAD-u, no o prodaji Cybertrucka u Europi za sada još nema ni govora.

Radi se o ogromanom pick-up automobilu koji je dugačak 5683 mm, širok 2201 mm sa sklopljenim retrovizorima i visok 1.791 mm. Cybertruck također ima kotače od 20", adaptivni zračni ovjes s čak 30,5 cm hoda i udaljenost od tla koja iznosi čak 43,3 cm "u načinu rada za izvlačenje". Dva snažnija modela mogu vući prikolice mase do 4990 kg.

U Europi ga nećemo uskoro naći na tržištu

Prema riječima šefa tvrtke Elona Muska, Tesla će morati redizajnirati svoj električni pick-up Cybertruck kako bi ga mogla prodavati u Europi.

KAKVA MAŠINA! VIDEO Shaq kupio novu limenu mrcinu. Zabranjena je u Europi

- Ovo bi imalo smisla samo uz veće prodajne brojke - rekao je Musk 13. lipnja na generalnoj skupštini Tesle nakon pitanja dioničara.

Najveći problem automobila je velika masa zbog koje se u Europi ne bi smio voziti s vozačkom B kategorije te bi se trebao registrirati kao teretno vozilo. 
 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Ante Portas 24.09.2024.

    Jucer sam vidio Chevy pick up, lik je ugradio dva auspuha u tovarni prostor odmah iza kabine, stoje uspravno, siri nego auspuh mog Peterbilta.

  • bečar-bečar 24.09.2024.

    aerodinamiku dijete od 5g potegne u tri poteza 🤣

  • TECHNO VIKING 24.09.2024.

    njegov problem je kvaliteta, treba proci 3-4 godine na trzistu da mu uklone nedostatke, ,, i onda ce biti ok.... tako isto je prosla tesla S, ispocetka katastrofa kvaliteta, kasnije je sve bolja i bolja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare