To je to što me zanima!

Stop za Android: Microsoft u Kini naredio svojim radnicima da svi moraju koristiti iPhone

U dopisu tako stoji da će korisnici koji koriste Android uređaje, pa čak i kineske telefone Huaweija i Xiaomija, dobiti iPhone 15. Razlog je u nedostupnosti Google Play trgovina
Vidi originalni članak

Microsoft je naredio svojim zaposlenicima u Kini da će od rujna za posao smjeti koristiti samo Appleov iPhone i na taj način isključiti uređaje s Androidom s radnog mjesta, objavio je Bloomberg.

Američka tvrtka u svom sigurnosnom potezu uskoro će zahtijevati od kineskih zaposlenika da koriste samo Appleove uređaje kako bi potvrdili svoj identitet kada se prijavljuju na radna računala ili telefone, navodi se u internom dopisu koji je dobio Bloomberg. 

APPLE POSTAJE KAO ANDROID VIDEO Siri nije bila dovoljno pametna, dodat će joj ChatGPT. Musk zbog svega prijeti Appleu

U dopisu tako stoji da će korisnici koji koriste Android uređaje, pa čak i kineske telefone Huaweija i Xiaomija, dobiti iPhone 15. Osim u Kini, ovaj sigurnosni zahvat s uređajima zahvatit će i Hong Kong, a jedan od razloga je u tome što Google Play trgovina nije dostupna u Kini, dok u Hong Kongu je. 

Kako je Appleova trgovina svugdje dostupna, cilj je da svi zaposlenici mogu normalno koristiti Microsoft Authenticator i Identity Pass aplikacije za provjeru identiteta.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Gibbs55 08.07.2024.

    Koja je ovo nebuloza.

Komentiraj...
Vidi sve komentare