To je to što me zanima!

Sretnici koji imaju PS5 moći će sljedeće godine i personalizirati konzolu, stižu i novi kontroleri

Šarene varijante maski za PS5 mogu se zamijeniti jako brzo, no Sony je naveo samo nekoliko zemalja gdje će one biti dostupne u početku. Tu se ne navodi Hrvatska, ali barem navode da planiraju i na druga tržišta
Vidi originalni članak

Sony je u ponedjeljak na svom blogu napokon potvrdio da će PlayStation 5 dobiti službene 'maske' kojima će vlasnici moći personalizirati svoje konzole, a uz nove izmjenjive plastične poklopce stiže i serija DualSense kontrolera u istim bojama. 

Bijela konzola stigla je prije godinu dana i fanovi su odmah htjeli znati hoće li se ta maska moći zamijeniti, a sad su potvrdili da će u prvoj polovici sljedeće godines tići crna, crvena, roza, ljubičasta i plava maska, a sad stižu još i kontroleri u rozoj, ljubičastoj i plavoj boji. 

Šareni kontroleri stižu već u siječnju, a tad će stići i crna i plava maska za konzole, ali na određena tržišta, među kojima se ne navodi Hrvatska. 

Na istom području u prvoj polovici godine očekuju se i ostale maske.

Sony navodi da planiraju na druga tržišta maske lansirati tijekom godine, no još nije poznato.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Forrest Gump 13.12.2021.

    i kolko će bit ta dodatna plastikarija, po cijeni jednog srednjeg mobitela? nevjerojatno mi je da je svuda u svijetu PS5 konzola 500 eura, al kod nas mora bit pohlepnih 750 eura! na osnovu čega takva cijena osim pohlepe lokalnih trgovaca? pa cijena bi svuda trebala biti podjednaka, uz eventualno sitnu razliku samo na osnovu različitih poreznih stopa zemalja...

  • m0110m 531j4c1n4 13.12.2021.

    Čuj ovo "maskice" za personalizaciju. Ne znam koliko 12 godišnjaka ima PS5..

Komentiraj...
Vidi sve komentare