To je to što me zanima!

Podaci otkrili: Huawei na tronu nosivih gadgeta, a doznajemo što će sve otkriti u Barceloni

Nakon što su danas predstavili trostruki preklopni Mate XT, Huawei će sljedeći tjedan predstaviti i niz novih satova, među njima modno usklađeni GT, ali i revolucionarni sat s tlakomjerom koji bi trebao biti prvi takav
Vidi originalni članak

Najnovije izvješće IDC-a pokazuje da Huawei nastavlja dominaciju na globalnom tržištu nosivih uređaja, usprkos žestokoj konkurenciji. U prvih šest mjeseci ove godine ostvarili su porast isporuka nosivih gadgeta od čak 55,1 posto u odnosu na prošlu godinu i vodeću poziciju u dva uzastopna kvartala. A 19. rujna kompanija planira lansirati novu seriju satova u Barceloni, kojom očekuju dodatno ojačati tu poziciju.

Iz Huaweija navode da će predstaviti niz inovacija u području nosivih uređaja, tableta i drugih pametnih tehnologija te ističu kako je ovo u ključnom trenutku kad konkurencija na tržištu potrošačke tehnologije raste.

UKRALI PAŽNJU APPLEU Huawei Mate XT je udarac za Apple: Preklapa se na tri dijela, već ga naručilo 3,5 milijuna ljudi

Stiže Watch GT 5 serija

Očekuje se da će središtu Huaweijeve prezentacije u Barceloni biti novi Watch GT 5 satovi. Oni bi trebali uključivati nedavno najavljenu novu verziju TruSense sustava koji donosi velika poboljšanja u praćenju zdravlja i kondicije, ali i nudi preciznije i sveobuhvatnije podatke. 

Prema teaserima na Huaweijevim društvenim mrežama, satovi će se odlikovati geometrijskim dizajnom s oštrim rubovima, izrađenim od vrhunskih materijala kao što su legura titana i bijela keramika, što znači da nastavljaju s premium materijalima i dizajnom sa prethodnih serija.

PRECIZNIJE PRATE AKTIVNOST Huawei otkrio novi TruSense sustav koji će pokretati buduće nadolazeće nosive uređaje

Watch Ultimate bi trebao biti najekskluzivniji model sa značajkama fokusiranima na golf te se nuditi u dvije boje.

Monitor krvnog tlaka nove generacije

Huawei je predložio fokus na proširenje mogućnosti praćenja zdravlja tijekom lansiranja HUAWEI TruSense sustava, s izvješćima koja pokazuju da bi mogao uvesti ABPM (ambulantno praćenje krvnog tlaka) u svoje nosive uređaje, odnosno novu iteraciju HUAWEI WATCH D sata koji je imao tlakomjer.

RADNIK I UMJETNIK Svestrani kreativac: Isprobali smo Huawei PaperMatte tablet s ekranom koji će vas oduševiti

Ovo bi mogao biti prvi pametni sat na svijetu koji podržava aktivno praćenje krvnog tlaka, namijenjen korisnicima zabrinutim za svoje zdravlje i krvni tlak.

Posljednje veće izdanje na ovom području bio je HUAWEI WATCH D 2021. godine, koji je dobio medicinski certifikat EU CE.

Stižu i novi tableti

Uz satove, očekuju se i dva tableta, MatePad Pro te novi MatePad. Najznačajnija nadogradnja za Pro liniju je uvođenje Tandem OLED PaperMatte zaslona, za HUAWEI MatePad, Huawei nastavlja naglašavati funkcionalnost i produktivnost, posebno usmjeravajući ovaj uređaj prema mlađim korisnicima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare