To je to što me zanima!

Pizza Hut ima kutiju koja se pretvara u projektor za filmove

Blockbuster kutija sadrži stalak s lećom koja se može postaviti na rub kutije. Kada se namjesti leća na rub, potreban je još samo smartphone kao pokretač filma
Vidi originalni članak

Imamo novi razlog za žaliti što Pizza Hut još nije otvoren u Hrvatskoj. Taj je američki lanac pizzeria napravio dodatnu zanimaciju za svoje kupce. Njihova nova dostavna kutija za pizzu može se pretvoriti u filmski projektor! Kutiju su nazvali Blockbuster Box .

Ona dolazi s posebnim plastičnim stalkom koji inače drži papir kutije da ne pritišće pizzu. U tom stalku nalazi se leća koja se može postaviti na rub kutije u rupu koju možete probiti na za to predviđenom mjestu. Kada se namjesti leća na rub, potreban je još samo smartphone kao pokretač filma . Kada se mobitel namjesti u sredini Blockbuster kutije, leća će povećati prikaz i projicirati ga na zid.

Dakako, ovaj priručni projektor nije baš posljednji krik tehnologije i nije konkurentan modernim projektorima, ali je besplatan i pri ruci. Barem onima koji mogu naručiti dostavu Pizza Huta. Jedina je mana što za vrijeme projekcije ne možete koristiti mobitel. Što, zapravo može biti i bonus za kvalitetnije vrijeme i druženje s prijateljima.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • pRoTech 11.06.2015.

    a šta je sa zvukom ?

  • Vlad 11.06.2015.

    Pizza i ameri. Njihovo kulinarstvo se svodi na upropaštavanje svojim dodacima izvornog jele. hrenovke - franfurhter, hamburger, pizza... Osnova je namirnica bez okusa (bljutava) kojoj se dodaju razni dodaci (umaci) da bi bila jestiva.

  • Big_Daddy 👊😎 11.06.2015.

    FORA.

Komentiraj...
Vidi sve komentare