To je to što me zanima!

Opozvali dio Rimčevih Nevera zbog opasnosti od požara! Nude besplatan pregled i popravak

Kako navode Amerikanci, problem je u niskonaponskom kabelu koji, ako nije pravilno pričvršćen, može izazvati kratki spoj.
Vidi originalni članak

Američka nacionalna uprava za sigurnost prometa na cestama opozvala je devet modela Rimčevih Nevera proizvedenih 2023. i 2024. godine zbog opasnosti od požara, piše Forbes.

Kako navode Amerikanci, problem je u niskonaponskom kabelu koji, ako nije pravilno pričvršćen, može izazvati kratki spoj. Vlasnicima savjetuju da ne voze te modele dok ne obave pregled. A on će za njih biti besplatan, kao i popravak.

- Hitni opoziv je izdan za ovaj model vozila. Upišite broj šasije kako biste saznali jeste li vi vlasnik jednog od ovih modela. Ako jeste, proizvođač vozila preporuča vam da odmah prestanete voziti - objavila je Američka nacionalna uprava za sigurnost prometa.

U travnju ove godine izbio je požar u Rimčevom kampusu kod Kerestinca. Kako je tada objavljeno, radilo se o požaru na baterijama koji su ugasili vatrogasci tvornice, dok su godinu ranije u prijašnjoj tvornici požar gasili vatrogasci JVP-a Zagreb.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • loshtip 28.10.2024.

    Zanimljivo da na stranici National Highway Traffic Safety Administrationa koja je navodno opozvala tih 9 nema nikakvih podataka o tome. Mora da je jos jedan tajni dokument ko i svi ostali vezani uz Rimca. Dakle, jos jedna lazna vijest iz Rimac PR agencije da bi se lazno prikazalo da je neka Nevera ipak prodana.

  • Nabocana do bola 28.10.2024.

    dat ce porezni obveznici nobstres

  • Žetem 28.10.2024.

    Prevara stoljeca! Rimac!

Komentiraj...
Vidi sve komentare