To je to što me zanima!

Office za iPad stigao na App Store i odmah skočio na vrh

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Novi šef Microsofta Satya Nadella na predstavljanju Worda, Excela i Powerpointa za iPad rekao je da žele da ljudi budu produktivni, bez obzira na uređaj koji koriste
Vidi originalni članak

Nakon dvije godine čekanja, Microsoft je napokon lansirao Office paket za iPad , a kako se čini, uredski set aplikacija nije razočarao korisnike jer je ubrzo nakon dolaska u App Store skočio na vrhove lista besplatnih iPad aplikacija.

Word je bio na prvom mjestu , a slijede ga Excel i Powerpoint .  Na listi se našao i OneNote za iPad. Naravno, ovo su podaci za prvi dan, a ne pokazatelj nekog dugotrajnog trenda.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Office je dostupan po freemium modelu , što znači da besplatno možemo pregledavati dokumente u Wordu, Excelu i prikazivati prezentacije u Powerpointu. Uz  Office 365 pretplatu, korisnici će moći uređivati i kreirati nove dokumente na svom iPadu. To znači i da će sadržaj i formatiranje dokumenata biti isti, bez obzira na kojem ih uređaju kasnije pregledavali. Naravno, imate i pristup svim dokumentima iz vašeg OneDrivea. Među podržanim jezicima je i hrvatski.

- Snažno smo se fokusirali kako bi bili sigurni da će Office blistati na svakom uređaju - rekao je šef Microsofta Satya Nadella, čime se može naslutiti da će uskoro stići mobilne verzije uredskih aplikacija i na druge uređaje, piše BBC .

Iz Microsofta dodaju da će i Office Mobile biti besplatan, kao što je to na Windows i Android verzijama.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ćazim_1 28.03.2014.

    Eto novi udar na naš proračun.

Komentiraj...
Vidi sve komentare