To je to što me zanima!

Muskov ultimatum za Twitter: 'Uvedite naplatu plave kvačice ili ću početi dijeliti otkaze'

Elon Musk je navodno inženjerima naredio da taj sustav naplate verificiranih profila moraju napraviti do 7. studenog, ili će uslijediti otkazi. A za sve su saznali u nedjelju.
Vidi originalni članak

Elon Musk nije dugo čekao da krene s uvođenjem svojih planova koji iz temelja mijenjaju Twitter, a jedan od njih uključuje i ultimatum inženjerima.

Kako je objavio Verge, Musk pod hitno želi uvesti sustav u kojem će korisnici morati platiti 20 dolara mjesečno kako bi zadržali svoje plave kvačice. Radi se o oznakama koje na Twitteru označavaju verificirane profile i korisnicima su znak da se radi o stvarnim ljudima čija riječ ima neku težinu u zajednici. 

ELON NA USLUZI Musk se sad bavi i korisničkom podrškom za desničare, a plavu kvačicu ga žica i O.J. Simpson

No, problem je u tome što je Musk navodno inženjerima naredio da taj sustav naplate moraju napraviti do 7. studenog, ili će uslijediti otkazi. 

A za sve su saznali u nedjelju.

Verge također navodi i da je cijena za plave kvačice podložna promjeni, a to bi uključivalo i neke nove opcije o kojima još nema detalja.

U satima prije objave priče, Musk je i sam na Twitteru na pisao da se 'cijeli proces verifikacije upravo mijenja iz temelja'.

Elon Musk je jasno govorio da želi iz temelja promijeniti stvari na Twitteru u mjesecima otkad je najavio da ga želi preuzeti, a čini se kako je upravo naplata za verificirane profile jedan od prvih zahvata. Navodno je na Twitteru oko 400.000 takvih profila koji bi mogli donijeti dodatnu zaradu društvenoj mreži.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • problematik 31.10.2022.

    Brzo ga čeka " pušiona" jer ako se misli preko ovog obogatiti još više zajebal se je!

  • Kriminalac Hdz 31.10.2022.

    Njegov je Twitter, stoga neka radi što želi. Kome ne paše, neka ode.

  • Kud koji mili moji 31.10.2022.

    Plati pa troši... Što je tu čudno?....

Komentiraj...
Vidi sve komentare