To je to što me zanima!

Moćan hardver i niz AI alata, Samsung otkrio dva S10 tableta

Nova serija donosi značajno poboljšane procesore, a radi se o MediaTeku – Galaxy Tab S10 Ultra nudi 18 % više snage CPU-a, 28 % poboljšanje GPU-a i 14 % veću učinkovitost NPU-a u usporedbi s prethodnikom
Vidi originalni članak

Samsung je uz S24 FE telefon predstavio i novu Galaxy Tab S10 seriju, koja uključuje dva modela: Galaxy Tab S10 Ultra i Galaxy Tab S10+. Tableti donose značajna poboljšanja u performansama i prvi su Samsung tableti s integriranom umjetnom inteligencijom.

Galaxy Tab S10 Ultra opremljen je 14,6-inčnim Dynamic AMOLED 2X zaslonom, dok S10+ dolazi s nešto manjim 12,4-inčnim zaslonom. Oba modela dolaze s unaprijeđenom S Pen olovkom koja omogućuje intuitivno pisanje i crtanje, čineći ih privlačnom opcijom za kreativce i profesionalce.

Nova serija donosi značajno poboljšane procesore – Galaxy Tab S10 Ultra nudi 18 % više snage CPU-a, 28 % poboljšanje GPU-a i 14 % veću učinkovitost NPU-a u usporedbi s prethodnikom. Povećana snaga omogućuje jednostavno pokretanje AI značajki kao što su Note Assist i Drawing Assist, koje olakšavaju bilježenje i crtanje na zaslonu.

Oba pogoni MediaTekov Dimensity 9300 čipset (4nm), zajedno s 12 GB RAM-a i 256 GB do 1 TB pohrane. Ultra čak ima opciju i za 16 GB RAM-a.

S10+ ima bateriju od 10090 mAH, a Ultra od 11200 mAh, dok oba podržavaju 45W punjenje.

PROŠIRILI GALAXY AI Samsungov Galaxy S24 FE nudi gomilu AI mogućnosti i sedam godina nadogradnji Androida

Tableti serije Galaxy Tab S10 također služe kao pametni kućni uređaji s funkcionalnostima poput 3D Map View za vizualni pregled doma i SmartThings podrškom, što olakšava upravljanje povezanim uređajima.

Tableti dolaze s 12 mpx kamerama, dok Ultra ima i dodatnu 12mp širokokutnu kameru.

Dizajniran za snagu i prenosivost

Odlična izrada i IP68 certifikat osiguravaju otpornost na prašinu i vodu, dok "Armor aluminij" pruža dodatnu zaštitu. Uz antirefleksni zaslon i četiri ugrađena zvučnika s tehnologijom Dialogue Boost, Galaxy Tab S10 serija omogućuje jasan zvuk u svim uvjetima.

Uz postavke Advanced Intelligence, korisnici mogu onemogućiti obradu podataka putem interneta kako bi osigurali da njihovi podaci ostanu na uređaju. Samsung Knox, s detekcijom prijetnji u stvarnom vremenu i suradničkom zaštitom, brine o sigurnosti korisnika.

Dostupnost i cijene

Galaxy Tab S10 Ultra i Galaxy Tab S10+ bit će dostupni u Hrvatskoj od 4. listopada 2024. u dvije boje, Mjesečevo sivoj i Platinasto srebrnoj. Galaxy Tab S10+ dolazi po preporučenoj cijeni od 1.149 eura, dok će cijena za Galaxy Tab S10 Ultra biti 1.359 eura.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare