To je to što me zanima!

Legendarni DeLorean se vraća nakon 40 godina i to na struju

Oni koji se odluče iz benzinske prošlosti “skočiti” svojim DeLoreanom u elektrificiranu budućnost, u paketu će dobiti elektromotor snage 160 kW
Vidi originalni članak

Britanska tvrtka Electrogenic, koja već godinama nudi konverzijske setove za pretvaranje klasičnih automobila u električne, može se pohvaliti najnovijim modelom kojeg je izradila, a to je legendarni DeLorean DMC-12, koji se ne proizvodi već više od 40 godina, ali je i dalje prepoznatljiv kao legenda iz filmskog serijala Povratak u budućnost.

Oni koji se odluče iz benzinske prošlosti “skočiti” svojim DeLoreanom u elektrificiranu budućnost, u paketu će dobiti elektromotor snage 160 kW, što će kultnom automobilu upola srezati vrijeme ubrzanja, pa će on od 0 do 100 km/h ubrzavati za 5 sekundi.

Pretvaranje klasičnog u električni DMC-12 neinvazivno je, bez rezanja, modifikacija šasije ili sličnih zahvata, već je “plug and play” te samim time i potpuno reverzibilno, za slučaj da se vlasnik nekad kasnije predomisli. Dodatak novih tehnologija nadodaje tek 40 kilograma na originalnu masu vozila.

Set s ugradnjom košta između 77.000 i 100.000 eura. Naravno, ne preporuča se spajati ga na munju kako je to u filmu izveo Doc. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare