To je to što me zanima!

Impresivnim testom pokazala napredak kamere na iPhoneu

Fotografkinja Lisa Bettany napravila je test kamere novog iPhonea 6S tako da ga je usporedila s kamerama prijašnjih modela iPhonea, a rezultati su zapanjujući
Vidi originalni članak

Jedno od najvećih poboljšanja u novom iPhoneu je kamera. Apple je nadogradio broj megapiksela s 8 na 12 i dodao je podršku za 4K video. 

Lisa Bettany, koja je radila na aplikaciji Camera+, odlučila je testirati iPhone 6S usporedivši njegovu kameru s kamerama svih prijašnjih iPhone modela. I rezultati su impresivni. 

Bettany je fotografirala identične kadrove s 9 različitih modela iPhonea te postavila fotografije jednu pored druge kako bi se vidjela razlika u kvaliteti. 

 

Lisa Bettany

 

Razlika između starijih modela i najnovijeg iPhonea 6S je drastična, no zanimljivo je da se vidi i veliki napredak u usporedbi s prethodnim modelom, iPhoneom 6. 

 

Lisa Bettany

 

- Radim ovu usporedbu svake godine i svake godine sam impresionirana koliko se tehnologija iPhoneove kamere unaprijedila - zaključila je Bettany. 

 

Lisa Bettany

 

 

Lisa Bettany

 

 

 

 

Lisa Bettany

 

 

 

 

Lisa Bettany

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • xxx008 19.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • AnteG 01.01.2016.

    simply the best- ali skupo da glava boli

  • theory 31.12.2015.

    I naj slabiji kineski smartphone ima bolju kameru od iphonea.. LG G4 popapa sve za doručak :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare