To je to što me zanima!

Djed Mraz pri kraju: Pratite ga uživo na Googleu i na Noradu

Google i Microsoft uživo prate gdje je Djed Mraz trenutno. Na Googleovoj karti možete pratiti i kakvo je vrijeme u tom gradu, a Djedica stalno ostavlja i statuse
Vidi originalni članak

Čekanju je kraj. Djed Mraz i njegovi vilenjaci dugo su se pripremali za ovaj veliki dan, a tijekom prosinca smo na Googleu i na stranicama NORAD-a mogli pratiti što Djedica radi. Također mogli smo posjetiti i selo Djeda Mraza.

No, vilenjaci su na Badnjak pripremili saonice i sobove, a Djed Mraz krenuo je na svoj put oko svijeta. Na kontrolnoj ploči možete vidjeti gdje je Djedica trenutno i koje mu je sljedeće odredište. Klikom na svaki grad možete vidjeti i podatke za taj grad te posljednji status Djeda Mraza. 

Na stranici NORAD-a koji ove godine surađuje s Microsoftom možete pratiti Djedicu i u 3D pa vidjeti gdje se točno nalazi na karti.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • nikolajev_13 12.01.2014.

    Malo za poticanje Božićnog duha. Interesantno.

  • kamen sa srca 26.12.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • muni seferendi 25.12.2013.

    djed mraz umro 1995,a zamjenio ga djed božićnjak

Komentiraj...
Vidi sve komentare