To je to što me zanima!

Cijene meme kriptovaluta rastu: Shiba Inu, Floki i Sealana vodeći su dobitnici

Mnoge meme kriptovalute pokazuju bullish trend u proteklim danima, pri čemu su Shiba Inu, Floki i Bonk ostvarili značajne dobitke
Vidi originalni članak

Pogledajmo što se krije iza trenutnog rasta ovih tokena, kao i nove meme kriptovalute Sealana koja privlači pažnju.

Posjetite Sealana

Vodeći dobitnici u svijetu meme kriptovaluta

U proteklih nekoliko tjedana, Shiba Inu, Floki i Bonk izdvojili su se kao vodeći u svijetu meme kriptovaluta.

Prozvan "ubojicom Dogecoina", Shiba Inu ($SHIB) doživio je bočni trend većinu 2022. i 2023. Međutim, od početka 2024., $SHIB je u plusu za gotovo 200%.

Analitičari poput Jasona Marksa spekuliraju da potencijalni proboj može dovesti do daljnjeg rasta od 210%. Marks je primijetio da je $SHIB izašao iz obrasca nalik na bikovsku zastavu. Rekao je: "Ovaj manji proboj može inicirati nastavak od preko 210% rasta."

$SHIB (Shiba Inu) sada je izašao iz "manje" bikovske zastave slične obrascu i ovaj proboj može biti dovoljan da započne još jedan veliki val rasta u već ogromnom uzlaznom trendu!

Mark vjeruje da bi $SHIB mogao doseći cilj od $0.000081 u kratkom roku. Među ostalim vodećim dobitnicima je i Floki ($FLOKI), koji je porastao za 76% u posljednjih 30 dana.

Na dan 14. svibnja 2024., mnoge mikrokapitalne i popularne meme kriptovalute, poput Flokija, skočile su nakon viralnog posta Keitha Gilla, maloprodajnog trgovca koji je igrao ključnu ulogu u povećanju dionica GameStop-a 2021. Gill, koji nije bio aktivan na X (Twitter) od 2021. godine, izazvao je uzbuđenje na društvenim medijima nakon što je prvi put objavio nakon tri godine.

Od tog posta, Floki Inu nastavlja svoj bikovski zamah, rastući za 25% u posljednjih 7 dana. Floki je također upravo pokrenuo trgovačkog robota baziranog na Telegramu na BNB Chain mreži, koji se očekuje da će naplaćivati ​​naknadu od 1% za transakcije. Ovaj razvoj bi mogao pomoći u održavanju bikovskog zamaha za $FLOKI.

Još jedan popularni dobitnik u kriptovalutama je Solana meme kriptovaluta Bonk ($BONK), koja je trenutno u plusu za više od 69% u posljednjem tjednu.

Na dan 27. svibnja, $BONK je prešao ključnu otpornost od $0.00003771. To je također bila završna cijena tijekom prethodnog visokog cjenovnog postignuća $BONK-a u 2024. godini. S trenutnom tržišnom kapitalizacijom od 2.87 milijardi dolara, $BONK je 48. najveća kriptovaluta na svijetu.

Još jedna Solana meme kriptovaluta nazvana SEAL također ostvaruje dobitke, prikupivši preko 3 milijuna dolara tijekom svog trenutnog ICO-a.

Može li i Sealana biti spremna za veliki porast?

Sealana ($SEAL) je nova meme kriptovaluta potaknuta humorom i smijehom. Glavna ilustracija projekta prikazuje bucmastog tuljana. 

S ciljem da replicira uspjeh drugih SOL pretprodaja poput BOME-a i SLERF-a, Sealana je već prikupila preko 3 milijuna dolara.

Ova nova meme kriptovaluta također je pokrenuta u vrijeme kada su ostali meme tokeni bazirani na Solani visoko traženi. Na primjer, Popcat i Solana su porasli za 41% i 50% u posljednjih 7 dana.

Trgovci su optimistični u vezi s potencijalom Sealane, pri čemu neki tvrde da ima potencijal biti sljedeća meme kriptovaluta s rastom od 100x.

Zainteresirani investitori mogu kupiti $SEAL po cijeni od samo $0.022 po tokenu. Možete pratiti napredak projekta putem njegovog Telegram i X računa.

Posjetite Sealana

 

Idi na 24sata