To je to što me zanima!

Budite oprezni na odmoru u inozemstvu: Na autocestama vrebaju 'retrovizor prevaranti'

Iz njemačkog magazina AutoBild savjetuju da se nipošto ne zaustavljate ako se nađete u ovakvoj situaciji te da sve snimite i fotografirate. Prevaranti obično pobjegnu kad shvate da ih se snima
Vidi originalni članak

Ako putujete autocestom na odmor, budite na oprezu jer vrebaju ''retrovizor prevaranti''. Osobito haraju Italijom, a omiljena meta su im turisti. Nije riječ o nikakvoj novoj vrsti prevare, ali i dalje preverantima polazi za rukom i donosi im zaradu.

Kako vas prevaranti nasamare?

Prevaranti uoče turiste na autocesti, a zatim ih kreću sustizati i signaliziraju im da stanu. Kada se automobili zaustave kreću tvrditi da su im tijekom vožnje oštetili retrovizor (koji je već od ranije oštećen) i onda kreću tražiti novac za popravak jer ''ne žele uključivati policiju i osiguranje''.

Kako izbjeći prevarante?

Iz njemačkog magazina AutoBild savjetuju da se nipošto ne zaustavljate ako se nađete u ovakvoj situaciji te da sve snimite i fotografirate. Prevaranti obično pobjegnu kad shvate da ih se snima.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • herr torro 01.08.2024.

    To samo idiot moze nasjesti!da nekog zakacim za retrovizor,a ne skuzim!ja mislim da bi taj krelac ga pojeo na licu mjesta i kuci bez zuba🤔🤫💪😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare