To je to što me zanima!

BTC cijena pada nakon debate američkih izbora, ali $PEPU i dalje ima optimističan zamah

Trgovci nisu sigurni kamo idu usred nestabilnih tržišnih uvjeta, ali Pepe Unchained ($PEPU) nastavlja pokazivati optimističan zamah
Vidi originalni članak

Kratkoročna prognoza za financijska tržišta je složena. Neizvjesnost oko predstojećih izbora u SAD-u, iščekivanje smanjenja kamatnih stopa i zabrinutost zbog moguće ekonomske usporenosti sve se sudaraju.

Ipak, Pepe Unchained nastavlja napredovati u svojoj pretprodaji, ne obazirući se na vanjsku buku. Jučer je proslavio prikupljenih 12,5 milijuna dolara, a samo 24 sata kasnije već je dosegao 12,7 milijuna dolara.

U ovom trenutku čini se da je slavna brojka od 15 milijuna dolara samo pitanje vremena.

Zašto Pepe Unchained raste? Zbog svoje korisnosti. Za razliku od drugih meme kriptovaluta, $PEPU je podržan snažnim osnovama izgrađenim na korisnosti.

Pepe Unchained: Meme kriptovaluta s Layer 2 blockchainom 

Dok koristi privlačnost Pepe kriptovalute, Pepe Unchained stvara skalabilan Ethereum Layer 2 blockchain.

Bit će 100 puta brži od Ethereuma i puno jeftiniji. Međutim, bit će povezan s glavnim lancem putem posebnog mosta, što će olakšati premještanje sredstava na i izvan "Pepe Chain"-a.

Ostale ključne značajke uključuju mehanizam za staking i block explorer.

Projektni kod već je pregledao Solid Proof, koji ga je ocijenio sigurnim i pouzdanim.

Sve ovo razlikuje Pepe Unchained od bilo čega drugog na tržištu. Većina meme kriptovaluta stavlja "vibe" na prvo mjesto, ali Pepe Unchained vrednuje tehnologiju i inovacije – što je temelj kripto filozofije.

Pepe Unchained bit će launchpad na kojem će drugi meme kripto projekti moći graditi. Programeri bi mogli stvoriti vlastite meme kriptovalute ili srodnu aplikaciju, kao što je aplikacija za trgovanje meme kriptovalutama ili NFT kolekcija. Korisnost $PEPU tokena će podržati ovaj ekosustav.

Zbog toga su trgovci optimistični i žure kupiti pretprodaju.

Analitičar ClayBro nagađa da bi mogla "skočiti do 100x".

Također ističe da će blockchain biti "posvećen malim investitorima koji žele ostvariti ozbiljne dobitke tijekom bikovskog tržišta."

Tržišta na tankom ledu nakon debate američkih izbora, ali $PEPU ostvaruje dobitke 

Donald Trump i Kamala Harris su izjednačeni nakon debate u utorak navečer, prema podacima Polymarketa.

Harris je uvjerila gledatelje u svoju korist, s Polymarketom koji pokazuje porast njezinih šansi za pobjedu za 4% nakon žestokog verbalnog sukoba.

Američki izbori trenutno su ključna točka fokusa na financijskim tržištima, jer oba vodeća kandidata imaju polarizirajuće stavove o poreznoj politici i međunarodnim trgovinskim carinama.

Cijene kriptovaluta blago su pale nakon debate, s ukupnom tržišnom kapitalizacijom koja je danas pala za 1,13%.

Međutim, analitičari gledaju prema CPI brojkama – koje će biti objavljene u srijedu ujutro – nadajući se da će inflacija biti niža od očekivane.

To bi moglo utjecati na ishod nadolazećeg FOMC sastanka, koji će odlučiti hoće li i koliko će biti smanjenje kamatnih stopa. Trenutno tržište očekuje smanjenje od 25 baznih bodova.

Međutim, zabrinutost zbog gospodarskog usporavanja, koja proizlazi iz prošlotjednih lošijih rezultata na tržištu rada, izazvala je strah da bi smanjenje kamatnih stopa moglo biti previše malo i prekasno.

U kratkom roku, tržište je puno neizvjesnosti. To se očituje u suzdržanim potezima, s trgovcima koji čekaju više podataka prije donošenja brzih odluka.

No usred ove neizvjesnosti, Pepe Unchained nastavlja dobivati na snazi u svojoj pretprodaji, gdje je u posljednja 24 sata prikupljeno preko 200 tisuća dolara.

Pepe Unchained očekuje prvi bikovski val u "Uptoberu" 

Ukupno prikupljenih 12,7 milijuna dolara čini Pepe Unchained jednom od najtraženijih kripto pretprodaja na tržištu.

To je zapanjujuća količina novca za projekt bez potpuno razvijenog proizvoda, a to se dogodilo dok je tržište kriptovaluta u padu.

Bitcoin je pao za 23% u odnosu na svoju najvišu cijenu, dok su mnogi altcoini pali za 60% ili više.

Što se događa s Pepe Unchained na bikovskom tržištu? Trgovci bi povećali svoju spremnost na rizik i bili više voljni ulagati – priljevi kapitala mogli bi narasti.

Ovo bi uskoro moglo biti vidljivo s očekivanim početkom četvrtog kvartala u listopadu, koji je zbog svoje povijesne profitabilnosti prozvan "Uptober".

Unatoč vanjskoj buci, trgovci i dalje ulažu u pretprodaju Pepe Unchaineda. Saznanje da će se lansirati na burzama u četvrtom kvartalu moglo bi potaknuti ovaj nesalomivi interes.

Pratite Pepe Unchained na X-u ili se pridružite njegovom Telegramu za novosti. Alternativno, posjetite njihovu web stranicu kako biste kupili i stakeali tokene.

Posjetite Pepe Unchained

Idi na 24sata