To je to što me zanima!

24sata u Barceloni: Huawei GT5 'vidi' vašu ruku, isprobali smo i sat koji vam stalno mjeri tlak

Bez obzira na američke sankcije, Huawei nastavlja inovirati pa su sada otkrili i prvi sat s kontinuiranim mjerenjem tlaka, ali i novu GT seriju satova s efektnim dizajnom i baterijom koja traje do dva tjedna
Vidi originalni članak

Huawei je prije nekoliko dana ukrao dio slave Appleu i u Kini predstavio inovativni preklopni telefon koji se savija u tri dijela, a u Barceloni su danas predstavili i prvi pametni sat s kontinuiranim ambulatornim mjerenjem krvnog tlaka. Osim Huawei Watch D2, koji neprestano mjeri tlak, Huawei je predstavio i GT5 seriju popularnih pametnih satova te nove tablete MatePad Pro 12,2 i MatePad 12X koji donose niz novih alata za produktivnost. 

HUAWEI WATCH GT 5  serija

Nova serija pametnih satova HUAWEI WATCH GT 5 među prvima uvodi nedavno predstavljeni TruSense System za praćenje zdravlja i kondicije. Zahvaljujući poboljšanim senzorima i naprednim algoritmima, korisnicima pruža brže i preciznije rezultate. Satovi dolaze u Pro i Standard verzijama s jedinstvenim osmokutnim dizajnom, dok je Pro verzija izrađena od titanija i keramike, osiguravajući visoku izdržljivost.

HUAWEI WATCH GT 5 Pro donosi napredne sportske funkcije poput Golf Course moda s više od 15.000 globalnih golf mapa i Free Diving moda za ronjenje.

Ono što je oduvijek bila jedna od najatraktivnijih karakteristika GT satova je iznimno trajanje baterije i dalje je prisutno. Tako i dalje nudi do 14 dana za modele od 46 mm i do 7 dana za modele od 41 mm.

Nov je i sustav pozicioniranja sata, ovisno o aktivnostima i sportu kojim se bavite, koji su nazvali po suncokretu, odnosno sat prepoznaje točan nagib ruke, što im omogućuje, kako navode, 40 posto preciznije prepoznavanje rute i 30 posto točnije iscrtavanje udaljenosti.

Slavni trkač Mo Farah i fitness zvijezda Pamela Reif istaknuli su razne značajke satova. Farah je pohvalio napredne sportske funkcije, dok je Reif istaknula stil i poboljšane mogućnosti praćenja aktivnosti.

Huawei D2 stalno pazi na vaše zdravlje

HUAWEI WATCH D2 predstavljen je kao prvi pametni sat s ambulatornim mjerenjem krvnog tlaka, certificiran od strane NMPA (Kineske agencije za medicinske uređaje) i MDR. Sat dolazi s TruSense sustavom, pruža 24-satno precizno mjerenje krvnog tlaka te donosi kompaktni dizajn, znatno manji (za petinu) od tradicionalnih tlakomjera. Ekran je dijagonale 1,82 inča. Jednim dodirom, korisnici mogu izmjeriti do 9 zdravstvenih pokazatelja i dobiti pregled zdravlja.

HUAWEI WATCH Ultimate Green Edition

Nova zelena verzija pametnog sata HUAWEI WATCH Ultimate donosi napredne značajke poput Golf Course moda i Expedition moda. Mod za golfere pruža preciznu analitiku svakog zamaha, dok 'Expedition' mod se integrira s aplikacijom Zdravlje i omogućuje da ubacite rute.

Sat odlikuje inovativan dizajn s dvobojnim nano-tehnološkim keramičkim okvirom za koji se ističe posebna mehanička obrada. Uz to pruža precizne analize i uvide za ljubitelje sporta.

HUAWEI MatePad Pro 12,2

Najnoviji tablet HUAWEI MatePad Pro 12,2 opremljen je inovativnim Tandem OLED PaperMatte zaslonom i nudi čak 2000 nita maksimalne svjetline. Zahvaljujući zaštitnim premazima ekrana pruža impresivno iskustvo gledanja bez odsjaja. Tablet također dolazi s aplikacijom GoPaint, nudeći širok spektar digitalnih alata za stvaranje. Uz njega sada stiže i nova Glide tipkovnica koja ima 2u1 rješenje za pohranu olovke.

HUAWEI MatePad 12 X

MatePad 12 X namijenili su mlađoj generaciji, donoseći inovativan dizajn i visokokvalitetan PaperMatte zaslon. Uz to ima metalno bijelu boju koja mijenja odsjaj ovisno o svjetlosti.

Na globalnom događaju pokrenuta je i aktivnost GoPaint Worldwide Creating Activity koja traje do 31. prosinca 2024., pozivajući umjetnike da podijele svoja digitalna umjetnička djela na Huawei Community platformi.

Objavili i cijene novih uređaja

• Watch GT 5 46mm black - 279 EUR
• Watch GT 5 46mm blue woven strap - 299 EUR
• Watch GT 5 41mm blue - 259 EUR
• Watch GT 5 41mm white leather strap - 279 EUR
• Watch GT 5 41mm Gold Milanese Strap - 329 EUR
• Watch GT 5 Pro 46mm black - 399 EUR
• Watch GT 5 Pro 46mm titanium - 499 EUR
• Watch GT 5 Pro 42mm white - 449 EUR
• Watch GT 5 Pro 42mm ceramic white - 599 EUR

Satovi su u prodaji već od danas u Hrvatskoj, a do 27. listopada uz njih dolaze i Freebuds 5i slušalice kao poklon.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • izvrsitelj01 19.09.2024.

    Plaćena reklama za huawei

Komentiraj...
Vidi sve komentare