To je to što me zanima!

Njen otac još ni ne zna: Amy Winehouse pronađena mrtva

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pjevačicu su mrtvu pronašli u njenom domu u sjevernom dijelu Londona, potvrdila je policija. Uzrok njene smrti još nije poznat, a njeno tijelo su pronašli u 16 sati
Vidi originalni članak

Policija i liječnici još ne znaju što je uzrokovalo smrt 27-godišnje pjevačice. Mrtvu su je u njenom domu u sjevernom dijelu Londona na trgu pronašli djelatnici hitne pomoći. Kad su u 15.54 stigli u stan bilo je prekasno da joj pomognu.

- Policiju su u stan Amy Winehouse pozvali djelatnici hitne pomoći u 16.05 sati. Razlog poziva bila je mrtva osoba koju su pronašli u stanu - kažu iz policije te dodaju da istraga traje, a smrt pjevačice zasad tretiraju kao neobjašnjivu. 

Pretpostavlja se da Amyn otac Mitch još ne zna da mu je kći preminula te će ga policija o tome obavijestiti. Mitch Winehouse trenutačno je na putu za New York gdje će nastupati u sklopu jednog jazz festivala. 

- Molim vas recite mi da vijest o Amy Winehouse nije istinita - napisala je Dita Von Tesse na Twitteru i dodala kako je jako tužna. Nada se kako je Amy sada našla svoj mir. Isto je napisao i Ashton Kutcher.

'Ubijala se u cugi'

Dane provodi bauljajući po svom domu u sjevernom dijelu Londona i cijelo vrijeme loče kao smuk, rekao je nedavno zabrinuti prijatelj problematične pjevačice. 

Prijatelji su pričali kako je Amy imala naviku toliko se opiti da bi se onesvijestila. To joj se u posljednje vrijeme događalo jako često. 

Još jedan pijani incident

Početkom ovog tjedna Amy se družila s kumčetom Dionne Bromfield (14). Djevojčica je pjevala na iTunes festivalu. Amy joj se nije htjela pridružiti na pozornici dok je pjevala 'Mama Said', ali joj je prije nego se popela na binu pokazala nekoliko pokreta i nagovarala publiku da je podrži. 

- Mrtva pijana popela se na binu, zgrabila mikrofon i počela nagovarati ljude da kupe album djevojčice kojoj je kuma - kaže čovjek koji je na natjecanju bio sa svojim djetetom. 

Bila na odvikavanju tjedan dana

Zbog turneje je napustila kliniku za odvikavanje u koju se prijavila. Zdravlje joj je bilo na prvom mjestu svega tjedan dana. Prijavila se nakon što je razgovarala s ocem koji joj je rekao da misli kako ponovno previše pije. Njezin glasnogovornik Chris Goodman izjavio je da se pjevačica sprema za svoju turneju po Europi te da će i dalje biti pod kontrolom tima iz klinike. Iako se pisalo da se pjevačica odrekla poroka, Amy se i na putu do klinike odlučila počastiti malom bocom votke.

Debakl pred 15.000 obožavatelja u Beogradu 

Dok je krajem lipnja pjevala u Beogradu publika ju je izviždala jer je na pozornici jedva stajala. Pjevala je očajno jer se nije mogla sabrati. Oko 15.000 razočaranih fanova izviždalo je pjevačicu već nakon treće pjesme uz povike da napusti pozornicu. Winehouse je na nastup kasnila oko 30 minuta, padala je i psovala na pozornici. Nije bila u stanju otpjevati ni prvu pjesmu 'Just friends', no publika ju je podržavala pljeskom. Nakon toga je izula cipele i sjela mumljajući tekst pjesme.U jednom trenutku se srušila pa joj je jedan od pratećih vokala pomogao da se ustane. Gađali su je čašama nakon čega je napustila pozornicu. Nakon nekoliko minuta se vratila i sjela pored benda, a nakon što je publika nastavila bacati čaše na nju, bacila je mikrofon. Pokušavala je otpjevati pjesmu 'Valerie', no u ponoć je po drugi put otišla s pozornice. 

Nakon debakla u Srbiji otkazala je sve koncerte u sklopu svoje europske turneje kako bi se usredotočila na oporavak, no to joj nije pomoglo. 

'Blake, vrati mi se, dragi'

Uz to što je, kažu prijatelji, pila litre votke dnevno, Amy je često zivkala bivšeg supruga Blakea Fieldera Civila (29). Od posrnule se pjevačice rastao prije dvije godine, no ona ga je opsjedala i htjela da joj se vrati. To je razljutilo njegovu sadašnju djevojku Sarah Aspin (31) koja je rekla je da Amy Blakea molila da se seksaju. Winehouse, bivša ovisnica o heroinu i Blake upoznali su se 2009. na rehabilitaciji. On se tada upravo bio rastao od pjevačice. U braku su izdržali samo dvije godine jer su se stalno svađali, opijali i drogirali.

Klub 27'

U 27. godini života su preminula velika svjetska glazbena imena, a zbog toga se u javnosti i pojavio izraz 'Klub 27'. Jim Morrison, Janis Joplin, Kurt Cobain te Brian Jones samo su neka od velikih glazbenika koji su preminuli u 27. godini. Njihovi kolege su govorili kako su smrti tih zvijezda 'promijenile način na koji će gledati na rock muziku'. Amy Winehouse također je preminula s tek 27 godina.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare