To je to što me zanima!

Što zajedničko imaju KOTANYI začini, navijanje i roštilj?

Zajedničko im je da spajaju ugodno (druženje) i korisno (hranu), a sve to najčešće uz obilje zabave i dobro društvo. Uz Kotanyi „zapaprimo“ Brazilu!
Vidi originalni članak

Osim što je otvorena sezona roštiljanja bliži nam se i početak Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu 2014. gdje će naša reprezentacija odigrati prvu utakmicu upravo s domaćinom Brazilom. Zasigurno će se za što ugodnije druženje i gledanje utakmice organizirati dobri roštilji, a Kotanyi je odlučio pomoću svojih začina za roštilj pomoći da što bolje „zapaprimo“ Brazilu.

Pripremili smo stoga posebno izdanje KOTANYI začinskih mlinaca s vizualom nogometne lopte.  Posebnim označavanjem želimo vam pomoći u odabiru najvažnijih začina za rošitlj uz veselo navijanje jer vam znak nogometne lopte omogućava lakše snalaženje na policama trgovina, ali i kod kuće.

KOTANYI papar crni u zrnu, KOTANYI papar šareni u zrnu i KOTANYI morska sol u moderno dizajniranom i praktičnom mlincu za začine s nogometnom loptom dati će upravo najintenzivniji okus vašem roštilju jer su svježe mljeveni začini najbolji dodatak. KOTANYI mlinci sa svoja dva mehanizma, od kojih jedan služi za sitnije, finije mljevenje, a drugi za krupnije, predstavljaju novitet na tržištu. Pritom su toliko usavršeni da jamče mljevenje i najmanjeg djelića začina odnosno začinskog bilja te samim time osiguravaju uživanje u svakom, pa i onom posljednjem zrncu.

Kotanyi mlince imajte uvijek na serviranom stolu, kako bi vam vrhunski užitak okusa bio na dohvat ruke.

Ljepota pripremanja roštilja je upravo u  tome što svatko od nas ima svoj recpet i svoj način kako pravi dobar roštilj i čuvamo naše tajne kako bismo baš mi bili najbolji.  Tako smo i mi za naše drage navijače pripremili jedan poseban recept za „navijačke mazalice“, vrlo jednostavan za pripremu i još bolji za vaša nepca.

Recept za navijačke mazalice

1/2 lepinje
4-6 PIK Ćevapa , preporučamo PIK Ćevapčiće 100% junetina
Za manje društvo 2 lepinje, manje pakovanje PIK Ćevapčića 100% junetina
Za veće društvo 4-6 lepinja i veće pakovanje PIK Ćevapčića 100% junetina
Lepinje prerezati po dužini i po njima dobro razmazati ćevapčiće (do 6 ćevapčića)
Peći na dobro zagrijanoj grill tavi ili roštilju. Prvo ispeći stranu na kojoj je meso, a nakon par minuta okrenuti i dobro zapeći lepinju i s druge strane.

Prilog:

KOTANYI Urnebes sirni namaz:
500 g svježeg kravljeg sira
1,5-2 dcl kiselog vrhnja
100 g ajvara
malo ulja
1 vrećica KOTANYI mješavine začina za Urnebes sirni namaz
Sve sastojke dobro izmješati i ostaviti u hladnjaku oko 30 minuta da se povežu.

Prilog 2 :
KOTANYI Urnebes kao Dip

500 ml milerama
1 vrećica KOTANYI mješavine začina za Urnebes sirni namaz
Sve sastojke dobro izmješati i ostaviti u hladnjaku oko 30 minuta da se povežu

KOTANYI  također u ponudi ima i posebne GRILL začine namijenjene upravo svim kombinacijama koje uključuju dobar roštilj, pa svatko može pronaći za sebe ono što mu najviše odgovara. U ponudi se nalaze: Grill Barbecue, Grill Barbecue HOT, Grill Papreni Steak, Grill Riba, Grill Piletina, Grill Kotlet  i Grill Mexico.

Svaki od KOTANYI Grill začina ima optimalno usklađenu kombinaciju začina koja daje jedan poseban okus svakom jelu čiji je dodatak.

Vjerujemo da će uz sve ove kombinacije dobrog roštilja, dobrih začina, dobre zabave i navijanje za našu reprezentaciju pomoći da „zapaprimo“ Brazilu.

Dobar tek uz dobar roštilj želi vam KOTANYI!

Potražite nas i na našoj Facebook stranici

Idi na 24sata