To je to što me zanima!

Zvijezdu Bayerna žena uhvatila s ljubavnicom: Evo ti ga! Samo nemoj zaboraviti jednu stvar...

Stoper Bayerna i francuski reprezentativac u središtu je novog skandala u Münchenu. Njegova supruga otkrila je njegovu aferu s 37-godišnjom Talijankom na Instagramu...
Vidi originalni članak

Nogometna je javnost sredinom 1990-ih  dodijelila Bayern Münchenu nadimak - FC Hollywood. Tada su glavne zvijezde bavarske momčadi, poput Lothara Matthäusa, Olivera Kahna i Maria Baslera bile poznate po skandalima izvan terena i uzburkanim privatnim životima.

Bayern u stilu 'njemačkog stroja' dominira domaćim nogometom već deset godina, ali čini se da u klubu opet pucaju konci, a nadimak FC Hollywood ponovno ulazi u modu.

Tako je bivši trener Julian Nagelsmann dobio otkaz zbog lošeg odnosa s upravom kluba, a podsjetimo i na javno negodovanje kapetana Manuela Neurea nakon što je trener golmana i njegov veliki prijatelj Toni Tapalović dobio otkaz.

BRACO OSTAJE Čistka u Bayernu: Kahn će dobiti otkaz, a tjeraju i dvije zvijezde KOLAPS U BAYERNU VIDEO Bayern senzacionalno izgubio od Mainza! Borussia ima sve u svojim rukama...

Sadio Mane prošlog je tjedna razbio usnicu Leroyu Saneu nakon poraza u četvrtfinalu Lige prvaka, a Borussia Dortmund dugo nije imala ovakvu šansu za otimanje titule njemačkog prvaka iz bavarskih ruku. 

Stoper varao suprugu

A čini se da nije došao kraj aferama u Münchenu. U središtu priče je Lucas Hernandez koji igra na poziciji stopera. Naime, francuskog reprezentativca javno je prozvala supruga Amelia Lorente. Ona tvrdi da ju suprug vara s modelom Cristinom Buccino (37).

- Možeš prestati sjediti na dvije stolice, Lucase. Cristina Buccino, poklanjam ti ga. Nemoj samo zaboraviti da imaš dvoje djece koje uopće ne dolaziš vidjeti - napisala je Lorente na Instagram storyju.

Lorente (35) je obrisala sve fotografije s Hernandezom na Instagramu. Par je u braku od 2017. godine i imaju dvoje djece, a njemački mediji navode da nisu zajedno od kraja prošle godine.

Hernandez je, izgleda, svoju pažnju preusmjerio u 37-godišnju Cristinu Buccino. Ona je poznata Talijanka u svijetu modelinga, a na Instagramu ima tri milijuna pratitelja. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • uwaga 26.04.2023.

    Pa i ja bi s ovom prevario

  • dantejebo 25.04.2023.

    šta očekuju, ionako se ne udaju za njih iz ljubavi

  • 25.04.2023.

    covjek vas je kupio moze radit sto hoce,osim toga izgledaju isto pa me ne cudi....mozda se i zabunio lol

Komentiraj...
Vidi sve komentare