To je to što me zanima!

Zvijezda Wimbledona zaigrala meč u vjenčanici: 'To je jedna od daleko najboljih priča u tenisu'

Stvar je u tome što je lagana, ugodna i ženstvena. Sve što čini vjenčanicu nalazi se i u ovoj teniskoj haljinici. Želim da netko vidi ovo i pomisli 'Wow, mogu se udati u ovoj opremi u kojoj se igra tenis', kazala je Kostjuk
Vidi originalni članak

Ukrajinska tenisačica Marta Kostjuk (22) na zelenu Wimbledonsku travu izašla je u replici vjenčanice. Tenisačica se 2023. vjenčala za Heorhija Kizimenka, a do oltara je prošetala u teniskoj haljini koju joj je izradio sponzor.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Repliku je Kostjuk nosila protiv Rebecce Šramkove (27)  i očito joj je dobro poslužila jer je 18. tenisačica svijeta pobijedila u tom meču. 

- Ideja i priča oko vjenčanice je jedna od daleko najboljih u tenisu - kazala je Ukrajinka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wilson Sporting Goods (@wilson)

Kostjuk se nedavno pozirala za poznati magazin Vogue u toplesu. Takvo izdanje ipak se kosi s strogim pravilima 'All English Cluba'. Kako u toplesu nije mogla nastupiti ipak je odabrala vjenčanicu.

PREKID POBJEDNIČKE SERIJE Ništa od 'hrvatskog' finala: Poraz Pavića u polufinalu jakog ATP Queen's Cluba u Londonu

- Stvar je u tome što je lagana, ugodna i ženstvena. Sve što čini vjenčanicu nalazi se i u ovoj teniskoj haljinici. Želim da netko vidi ovo i pomisli 'Wow, mogu se udati u ovoj opremi u kojoj se igra tenis'. Mislim da bi bilo super da netko to stvarno i napravi.

Kostjukova je pobjedom u prvom kolu izborila meč protiv Australke Darije Gavrilove (30), koja je u prvom kolu ostvarila pobjedu u dva seta nad Peyton Stearns (22).

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • TimbTomb 05.07.2024.

    Koji glup clansk. Pa igrsls je u svojoj opremi koji je lagsn ko vjencanica🤷‍♂️

  • David11111 04.07.2024.

    Sve o tenisu posebno ženskom je rečeno ovim naslovom..jedino cemu se mozes diviti i jedina kvaliteta vrijedna spomena je da je ova zaigrala u vjenčanici..wow

  • unkow 04.07.2024.

    nije uopće igrala u vjenčanici, što izvrćete laži. igrala je u dresu koji je bio lagan kao vjenčanica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare