To je to što me zanima!

Zvijezda Reala snima za Netflix, zabranili mu ulazak na Mestallu

Upravo je na stadionu Valencije prošle sezone nastao veliki skandal nakon što je prekinuta utakmica između Valencije i Reala zbog rasističkih uvreda upućenih Viniciusu
Vidi originalni članak

Netflix trenutačno snima dokumentarac o suigraču Luke Modrića u Real Madridu, Brazilcu Viniciusu Junioru (23), ali planove im je poremetila Valencia, koja ih je odbila pustiti na Mestallu ovog vikenda (subota, 21 sat). Obično dužnosnici La Lige odlučuju o tome koji predstavnici medija smiju ući na stadion, ali ovaj je slučaj - iznimka.

Brazilska tvrtka Conspiraçao snima dokumentarni film o Viniciusu koji će izaći na Netflixu, a Valencia je napravila radikalan potez i zabranila pristup produkcijskoj ekipi ove subote. Razlog? U Valenciji su, naime, vrlo osjetljivi oko materijala koji se snima unutar stadiona. 

Upravo je na Mestalli prošle sezone nastao veliki skandal nakon što je prekinuta utakmica između Valencije i Reala zbog rasističkih uvreda upućenih Viniciusu. Valencia je na kraju trojici navijača dala doživotnu zabranu dolaska na utakmice, a oni su još uvijek na suđenju zbog rasističkih gesti koje su uputili brazilskom reprezentativcu.

Ancelotti dodao ulje na vatru

Sve je kasnije 'zapalio' i trener Reala Carlo Ancelotti, koji je na konferenciji za medije nakon utakmice optužio cijeli stadion za rasističko ponašanje, iako je kasnije povukao svoj komentar, koji je ipak znatno utjecao na javno mišljenje o Mestalli i navijačima Valencije.

NAKON MODRIĆEVE GOLČINE Ancelotti o Lukinoj budućnosti u Realu: 'Savršeno ga razumijem! Odluka je u njegovim rukama...'

Zato u Valenciji žele učiniti sve kako bi imali veću kontrolu nad medijskim sadržajem na Mestalli, ali su time poremetili planove Viniciusu, Realu i Netflixu, koji aduta 'kraljevskog kluba' prati diljem Europe, a čak je pokušao dogovoriti intervju s igračem Valencije Hugom Durom (24) koji bi bio iskorišten u dokumentarcu.

Suvišno je spomenuti kako je Valencia odbila tu pozivnicu za intervju. Klub odgovorno tvrdi kako Mestalla nije stadion na kojem ima mjesta sa rasizam i kako je Valencia vrlo brzo reagirala kako bi izbacila navijače koji su rasistički vrijeđali Viniciusa.

ŠPANJOLCI GA ISHVALILI Kralj Modrić opet je pokazao zašto je poseban! 'Ovaj gol može biti vrijedan naslova!'

Vinicius je ove sezone zabio 12 golova uz sedam asistencija u 24 utakmice za Real u svim natjecanjima. Real je vodeći klub La Lige sa 65 bodova, šest više od drugoplasirane Girone.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Pobjednik44 27.02.2024.

    Španjolci i Talijani su najveći rasisti.

  • kp 27.02.2024.

    Govnar i najgori rasist je uprao on tj.oni kmeče kukaju i pozornost traže itd.njihovg sranja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare