To je to što me zanima!

Zvijer kao nekada: Benzema ne staje trpati, Real srušio Celtu

Napadač Reala Karim Benzema bio je junak pobjede na gostovanju kod Celte s dva gola te tako stigao do šestog u posljednje četiri utakmice. Kao i mnogo puta do sada vuče Real kada je najpotrebnije
Vidi originalni članak

Nogometaši Real Madrida ostvarili su gostujuću pobjedu u subotnjoj utakmici 28. kola La Lige svladavši Celtu Vigo s 3-1 (2-1).

POGLEDAJTE VIDEO: Novi Bernabeu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovosezonsku 18. prvenstvenu pobjedu "kraljevskom klubu" osigurali su dvostruki strijelac Karim Benzema, s kapetanskom trakom oko ruke, i dvostruki asistent Toni Kroos. Prvi pogodak iz te suradnje francuski napadač je postigao u 20. minuti, a za 2-0 deset minuta poslije.

Preporođeni Benzema je tako stigao do šestog gola u zadnje četiri utakmice. Zabio je Atalanti u Ligi prvaka, dao je gol Atletico Madridu i po dva Elcheu i Celti.

Santi Mina je u 40. minuti smanjio zaostatak domaće momčadi, a Celta je blizu izjednačenju bila u 83. minuti, kad je Iago Aspas iz slobodnog udarca s ruba kaznenog prostora pogodio okvir gola.

Real je pobjedu potvrdio u trećoj minuti sučevog dodatka, kad je Benzema asistirao, a Asensio iz blizine pospremio loptu u mrežu.

Kapetan hrvatske reprezentacije i igrač tjedna u Ligi prvaka Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu, a u 80. minuti je zaradio žuti karton zbog prekršaja.

U prvom subotnjem dvoboju Athletic i Eibar su u Bilbau odigrali 1-1. Berchiche je 9. minuti doveo domaću momčad u vodstvo, a konačnih 1-1 postavio je Kike u 17. minuti.

Real Madrid je došao do 60 bodova i privremeno smanjio zaostatak za vodećim Atleticom na tri boda, ali gradski suparnik ima utakmicu manje. Trećeplasirana Barcelona, također s utakmicom manje, ima 59 bodova. Četvrta je Sevilla s 54 boda. U zoni ispadanja su Eibar i Alaves s 23 boda, a zadnja je Huesca s 20.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • MarinOS 21.03.2021.

    Alzirski gomolj :)

  • cimioko 20.03.2021.

    A Karim.....to je klasa strasna...9 i 10 u jednom....strasno toliko je dobar da ne pamtim kad sam nakon brazilskog Ronalda takvog igraca gledao

  • cimioko 20.03.2021.

    Ne vidim tko im parirat moze kad su kompletni cak i bez Cr i Hazarda !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare