To je to što me zanima!

Žužul: Blanka je dobrodošla, ja ću je prvi doći pozdraviti ovdje

Od običnog nesporazuma njen otac je iskonstruirao priču koja ne koristi ni njemu, ni Blanki, a na koncu ni nama, rekao je Žužul te pozvao da se izgladi nesporazum
Vidi originalni članak

Potaknut burnom reakcijom splitske i hrvatske javnosti, koja je osudila izbacivanje Blanke Vlašić s pomoćnog terena u Parku mladeži, javnosti se danas obratio i predsjednik RNK Splita Slaven Žužul, koji je pozvao sve skupa da 'stanu na loptu'.

- Jučer se ovdje, temeljem jednog nesporazuma, dogodila pogreška, koja je bespotrebno napuhana i kao takva je prezentirana javnosti. Blanka je naša najbolja sportašica i ponos ovoga grada i cijele države, ona je naša Splićanka i rado je viđen gost u Parku mladeži - ustvrdio je Žužul i dodao:

- Od običnog nesporazuma njen otac je iskonstruirao jednu priču koja ne koristi ni njemu, ni Blanki, a na koncu ni nama. Mi već godinama na Parku mladeži radimo s ASK-om, tu smo cijelo ovo vrijeme skupa, naša suradnja je dobra, a mi je želimo i dodatno popraviti. Osuđeni smo na suživot i trebamo tražiti zajedničke interese, temeljem kojih će u budućnosti biti bolje i nama i njima. Smatram kako nam u tome možda može pomoći i grad. Najvažnije je reći da problema nema. Bilo je nesporazuma, no ne treba pretjerivati.

Žužul je najavio kako Blanka ubuduće nesmetano može trenirati na pomoćnom terenu, koji je koncesijom pripao RNK Splitu.

- Zašto joj ne bi dozvolili da trenira na našoj umjetnoj travi?! Pa ona će nam svojim dolaskom napraviti najbolju reklamu te svojim primjerom potaknuti djecu koja tamo treniraju da budu još i bolji. Ja ću je prvi doći pozdraviti - zaključio je predsjednik RNK Splita Slaven Žužul.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • POTPEC 12.09.2013.

    Zamisli zbog običnog nesporazuma toliko buke. Druže žužulu svi znamo kako si doša do love, splita i splitovog igrališta koji svojataš. Nekažem da je vlašić neka moralna osoba. Ima on svojih grešaka.Ali oba se možete uvatiti pod ruku i na piće da se pošteno ispričate. Ostavite blanku i ostale atletičare da slobodno treniraju. Pomozite im kupovanjem opreme da im olakšate rad a ne ih usporavati. Ima dosta djece koji počmu trenirati ali zbog toga što nemaju uvjete napuste sport. Osigurajte dici uvjete i zapamtite dalmacija je puna mladih talenata (u nogometu, atletici i ostalim sportovima).

  • Azur 12.09.2013.

    Blanka, ti bi dobro dosla i kod mene. Par godina trazim tako nesto da ozenim.

  • jaha 11.09.2013.

    vlašići su mi čudna obitelj

Komentiraj...
Vidi sve komentare