To je to što me zanima!

Zrinka sjajna druga u Soldeuu, drugi put u nizu na postolju!

Zrinka Ljutić osvojila je treće postolje u karijeri i drugo u nizu u slalomu. Nakon drugog mjesta u Jasni, senzacionalna Hrvatica bila je nadomak pobjedi i u Soldeuu. Leona Popović završila je slalom na 25. mjestu
Vidi originalni članak

Zrinka Ljutić (20) završila je druga na slalomskoj utrci u andorskom skijalištu Soldeuu. Senzacionalna Hrvatica bila je treća nakon prve vožnje, a u drugom laufu dodala je gasa i skoro uzela prvu pobjedu u karijeri!

Međutim, Zrinka se za nju mora još malo strpiti. Prva je završila Šveđanka Anna Swenn Larsson s 0,35 sekundi prednosti u odnosu na Ljutić. Na postolju je završila još Amerikanka Paula Moltzan (+0,83s).

Ljutić je u drugoj vožnji imala tri desetinke prednosti u odnosu na tada vodeću Michelle Gisin, koja je završila četvrta. Zrinka je pucala od samopouzdanja u drugom laufu i već je u prvom prolazu skoro udvostručila prednost. Nastavila je u istom ritmu i u sljedećem prolazu, gdje je imala više od sekundu prednosti u odnosu na Gisin.

Zrinka je, ipak, u trećem sektoru imala 11. vrijeme i nekoliko manjih pogrešaka, ali je sačuvala prednost i ušla u cilj kao vodeća. Druga iz prve vožnje, Paula Moltzan, nije ju uspjela srušiti, ali Swenn Larsson je odradila točnu i preciznu vožnju i uzela pobjedu.

Leona Popović završila je na 25. mjestu. Idući slalom je 10. ožujka u Areu.

Zrinka je nakon novog postolja napredovala i u ukupnom poretku. Trenutačno je na desetom mjestu ukupnog poretka s 480 bodova, a na osmom je mjestu i u slalomu (241 bod) i u veleslalomu (239 bodova).

Leona je 36. u ukupnom poretku sa 169 bodova, dok je u poretku slalomašica 14.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Snow1234 12.02.2024.

    Bravo!!!

  • Maggie07950 12.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - - -> NU21.FUN

  • atatat1 11.02.2024.

    daj maknite Kovacevica

Komentiraj...
Vidi sve komentare