To je to što me zanima!

Zrinjski teško nastradao protiv Vitorije u doigravanju za KL

Portugalci su poveli golom Ricarda Mangasa u 46. minuti, a hrvatski nogometaš Toni Borevković zabio je za 2-0 u 51. minuti. Konačnih 3-0 postavio je Joao Mendes u 88. minuti
Vidi originalni članak

Nogometaši Zrinjskog izgubili su 3-0 od Vitorije na gostovanju u Portugalu u prvoj utakmici doigravanja Konferencijske lige. Bosanskohercegovački predstavnik lovi plasman u Europu drugu uzastopnu sezonu nakon što je lani igrao grupnu fazu KL-a, a ove će sezone teško ponoviti taj uspjeh.

Portugalci su poveli golom Ricarda Mangasa u 46. minuti, a hrvatski nogometaš Toni Borevković zabio je za 2-0 u 51. minuti. Konačnih 3-0 postavio je Joao Mendes u 88. minuti. Zrinjski ima priliku za preokret sljedećeg četvrtka (29. kolovoza, 20 sati)

Podsjetimo, BiH ima sigurnog predstavnika u europskom natjecanju nakon što je Borac pobijedio u trećem kolu kvalifikacija za Europsku ligu, čime je izborio minimalno plasman u KL.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • MaliCrniOdIvanaSam 21.08.2024.

    Zbilja mi je fascinantno da BH klubovi imaju trenutno isti broj predstavnika u europskim natjecanjima kao Hrvatska. Nesto je trulo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare