To je to što me zanima!

Zoran u stilu svoga brata: Protutnjat ćemo Poljudom!

Ovo nije moj način razgovora, no kad vidim te izjave iz Hajduka moram reći - Protutnjat ćemo Splitom!, otvorio je dušu Zoran Mamić
Vidi originalni članak

Isprva je pokušao držati jezik za zubima i izbjeći pitanja o Hajduku, ali nije izdržao.
Bilo je to jače od njega i Zoran Mamić jučer je na predstavljanju Dinamovih pojačanja napokon progovorio Zdravkovim jezikom.
- Ovo nije moj način razgovora, no kad vidim te izjave iz Hajduka kako su oni sjajni, mjerilo kvalitete - a mi prvaci smo kao 'nula’ - onda moram poručiti: - Protutnjit ćemo Splitom 22. veljače - rekao je sportski direktor, razgalivši Zdravka, koji je stajao negdje sa strane.
- Vidi se čiji si brat - odmah je dobacio izvršni dopredsjednik, sav sretan jer je Zoran napokon prestao govoriti “u rukavicama”.
Braća su tako u sekundi “ukrala show” pojačanjima Calellu, Slepički i Sivonjiću te šestorici juniora; Bagariću, Pivariću, Antoliću, Tomečaku, Kramariću i Vrsaljku, koji su potpisali 7,5 godišnje ugovore - za razliku od Barbarića.
- Daj da se slikam s tom djecom. Mi smo budućnost - rekao je Zdravko, ušetao iz drugog plana i spremno pozirao fotografima u društvu zbunjenih klinaca.
Za to vrijeme Argentinac Adrian Calello (op. a. čita se “kaleljo”) odgovarao je na pitanja uz pomoć prevoditelja odjeven u tanku bijelu jaknu. On i Ibanez su, kaže, dugo razgovarali leteći iz Buenos Airesa.
- Rekao mi je da je sretan ovdje u Zagrebu i da mi stoji na usluzi dok se ne snađem. Evo, trebat ću ga sutra. Moram kupiti mobitel s hrvatskim brojem, a i nešto zimske odjeće. Nisam ponio baš previše - rekao je Calello i dodao:
- U Dinamu bih trebao nositi broj pet!
Otac i djevojka iz Argentine mu stižu 22. veljače, na dan utakmice u Splitu.
Na pitanje zna li kako se zove glavni Dinamov rival, Argentinac se samo nasmijao:
- Da, znam, ali teško mi je još to ime izgovoriti. Mislim da počinje s H-A-J...

HOKEJAŠKE IZMJENE ZA MIŠU
Dvoransko prvenstvo Prve HNL u zadarskoj dvorani Višnjik u utorak otvaraju prošlogodišnji prvak Hajduk i Croatia Sesvete. “Bijeli” u Zadar stižu oslabljeni, bez Kalinića, Živkovića, Skoke, Andrića, Bartolovića... U bijelom dresu debitirat će Tomasov i Brkljača.
- U Zadar putujemo obraniti prošlogodišnji naslov. Ove godine je to puno zahtjevnije jer se igra s golmanom i četvoricom u polju. Lani se igralo 'pet plus jedan’. Sastavit ću tri momčadi s po četvoricom igrača, igrat ćemo s hokejaškim izmjenama - kaže Ante Miše.

AKO DOBIJEMO U SPLITU, GOTOVO JE
Derbi u Splitu 22. veljače ne mora odlučiti prvaka, ali ako mi dobijemo, onda je, mislim, sve gotovo, rekao je Marijan Vlak.
Na današnjoj prozivci očekuje i Balabana i Šokotu, dvojicu napadača za koje se očekuje da bi mogli napustiti Maksimir.
- Na Dvoransko prvenstvo u Zadar idemo u najjačem sastavu, sa 26 igrača - rekao je Vlak, koji će rotirati sastav u Višnjiku jer prema pravilima može koristiti 15 igrača svaki dan.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • N3N0 05.01.2009.

    protutnjat ce pitanje je s kojim rezultatom....HAJDUK ZIVI VJECNO mamicu ubi se!!!

  • 05.01.2009.

    Dinamo je jaki ko pile dok kaki

  • god of war 04.01.2009.

    opet bahati dinamovci..neznam ljudi moji,toliko im je se puta odbilo to njihovo bahaćenje i uvjeravanje nekih\"nemogućih\"stvari-ciljeva da i mene glava zaboli čitajući samo te izjave...aj samo dođite amo dolje dragi moji,samo dođite..pa me zanimaju komentari poslje tekme dragi gospodine mamiću (i jedan i drugi)...

Komentiraj...
Vidi sve komentare